تاريخ : شنبه 1397/12/11 تاریخ ایجاد:
کد خبر: 68397
اهدای جایزه ویژه علمی و ترویجی حضرت عبدالعظیم(ع) به علّامه حسن زاده آملی

اهدای جایزه ویژه علمی و ترویجی حضرت عبدالعظیم(ع) به علّامه حسن زاده آملی

همایش ملی بزرگداشت ابن سینا به همت مرکز نجوم و علوم نوین آستان مقدس و با همکاری انجمن نجوم ایران و بنیاد علمی و فرهنگی بوعلی سینا در آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع)، این همایش با هدف ایجاد انگیزه علمی و خودباوری در بین دانش‌ پژوهان ایرانی، تبادل نظر میان صاحب ‌نظران براي شناخت و معرفی هر چه بیشتر جایگاه علمیابن سینادر تاریخ علوم طبیعی و ریاضی، تبادل نظر براي شناخت و حفظ میراث بر جای مانده از تمدن اسلامی و زمینه سازی برای باز آفرینی تمدن اسلامی در عصر حاضر برگزار گردید.

در این همایش که با حضور محمد جواد لاریجانی دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه، آیت الله طه محمدی رئیس بنیاد ابن سینا و نماینده ولی فقیه در شهر همدان به همراه ۲۵۰ نفر از اساتید و دانشجویان کشور در تالار شیخ صدوق حرم حضرت عبدالعظیم(ع) برگزار شد، جایزه ویژه علمی و ترویجی حضرت عبدالعظیم(ع) به پاس سالها تلاش و کوشش علمیعلامه حسن زاده آملیبه ایشان اهدا گردید که مدیر پژوهشگاه دانش های بنیادین، جناب آقای دکتر محمد جواد لاریجانی، از طرف ایشان این جایزه را دریافت نمود.

در ابتدای این همایشحجت السلام محمد تقدیریریاست مرکز آموزش نجوم و معرفی علوم نوین آستان مقدس حضرت عبدالعظیم (ع) در خصوص فعالیت های مرکز و جایگاه رفیع علمی حضرت آیت الله حسن زاده آملی به ایراد سخنرانی پرداخت.

در ادامه این مراسم محمد جواد لاریجانی به بیان ابعاد شخصیتی علامه حسن حسن زاده آملی پرداخت و اظهار داشت:
صداقت و سخاوت علمی این فیلسوف، فقیه، عارف و منجم بخصوص در برخورد با شاگردانش بی نظیر است.

لاریجانی ادامه داد: شخصیت بزرگ علامه حسن زاده آملی برای طلاب و دانشجویان جهان باید چراغ راه باشد، این عالم ربانی در تحصیل و تدریس علم، شخصیتی بزرگ و بی همتا است.

آیت الله طه محمدی نیز در ادامه این همایش به شخصیت برجسته و علمی ابوعلی سینا در جهان اشاره کرد و گفت: زندگی این دانشمند بزرگ ایران زمین باید الگو و چراغ راه جوانان برای توسعه و آبادانی کشور باشد.

رئیس بنیاد ابن سینا اظهار داشت: زنده نگاه داشتن نام و یاد دانشمندان و علمای بزرگ کشور رهگشای بسیاری از مشکلات است، جوانان باید با میراث علمی کشور آشنا شوند و از نوع نگاه و اخلاق این افراد برجسته در زندگی خود بهرمند گردند.

شایان ذکر است، در سال جاری طی فراخوانی از علاقمندان دعوت گردید تا آثار و مقالات خود را حول محورهای این همایش به مرکز نجوم و علوم نوین آستان مقدس حضرت عبدالعظیم علیه السلام ارسال نمایند؛ که  ۲۵ مقاله به دبیرخانه این همایش ارسال گردید و طی بررسی های صورت گرفته توسط هیئت داوران و دبیر علمی همایش، ۱۵ مقاله برگزیده شد که در پایان این همایش از ایشان تجلیل بعمل آمد.

خبرگزاری فارس :
خبرگزاری ایکنا :
خبرگزاری ایرنا :