حضرت بر عدالت و صفاى باطن او.
محقق داماد گفته : عداه اى از رجال و حديث روايت صفوان بن يحيى را از حضرت صادق عليه السلام انكار كرده و به اين موضوع اشكال دارند ، زيرا اين راوى آن حضرت را درك نكرده و در زمان زندگى او در اين جهان نبوده ، در بعضى از روايت هاى شيخ در كتب حديث اخبارى نقل شده كه راوى آن صفوان بن يحيى از امام صادق عليه السلام است و قطعا در اين گونه اسناد واسطه حذف شده ، زيرا كه ما قبلاً از شيخ نقل كرديم كه وى در فهرست و رجال صفوان را از اصحاب حضرت كاظم و رضا و جواد عليه السلام ذكر نموده نجاشى نيز تصريح كرده كه پدر صفوان از روات حضرت صادق است.
27 ـ عبداللّه بن محمد عجلى
از اين شخص به اين عنوان در كتب رجال ذكرى نشده و حالات و زندگانى او كاملاً مجهول است ، از اين محدث مجهول در طريق صدوق در امالى ذكرى شده و يكى از روايات حضرت عبدالعظيم از طريق اين شخص نقل شده است.
راوى عبد اللّه بن محمّد هم كه مردى به نام محمّد بن فرج رويانى است نيز مجهول است و از وى هم در هيچ يك از مصادر و مآخذ عنوانى نشده ، وما به همين جهت نتوانستيم از اين راوى و مروى عنه اطلاعى بدست آوريم.
روايت عبد اللّه بن محمّد از حضرت عبدالعظيم در امالى شيخ صدوق مجلس 51 نقل شده است.