در پرتو کلام حسینی (حکمت‌های عقلی و علمی) 2 - صفحه 10

۱۶.التفسير المنسوب إلى الإمام العسكرى عليه السلام :امام حسين عليه السلام به مردى فرمود : «كدام يك را دوست تر مى دارى : مردى اراده كشتن بينوايى ضعيف را دارد و تو او را از دستش مى رَهانى ، يا مردى ناصبى اراده گم راه كردن مؤمنى بينوا و ضعيف از پيروان ما را دارد ، امّا تو دريچه اى [از علم] را بر او مى گشايى كه آن بينوا ، خود را بِدان ، نگاه مى دارد و با حجّت هاى خداى متعال ، خصم خويش را ساكت مى سازد و او را مى شكند ؟» .
[سپس] فرمود : «حتما رهاندن اين مؤمن بينوا از دست آن ناصبى . بى گمان ، خداى متعال مى فرمايد : «و هر كه او را زنده كند ، گويى همه مردم را زنده كرده است» ؛ يعنى هر كه او را زنده كند و از كفر به ايمان ، ارشاد كند ، گويى همه مردم را زنده كرده است ، پيش از آن كه آنان را با شمشيرهاى تيز بكشد» .

۱۷.مسند زيد :امام حسين عليه السلام فرمود : «هر كس انسانى را از گم راهى به معرفت حق ، فرا بخواند و او اجابت كند ، اجرى مانند آزاد كردن بنده دارد» .

2 / 9

فضيلت حاملان قرآن

۱۸.المعجم الكبيرـ به نقل از سكينه دختر امام حسين ، از پدرش امام حسين عليه السلام ـ: پيامبر خدا فرمود : «حاملان قرآن ، سرشناسان اهل بهشت در روز قيامت اند» .

۱۹.الفردوسـ به نقل از امام حسين عليه السلام ، از پيامبر خدا صلى الله عليه و آله ـ: اى حاملان قرآن ! آسمانيان ، نزد خداى عز و جل از شما ياد مى كنند . پس با بزرگداشتِ كتابش ، خود را محبوب خدا كنيد تا محبّتش به شما افزون شود و شما را محبوبِ بندگانش كند .

صفحه از 35