رساله‏ نامه حضرت زينب (س) - صفحه 172

توصيفى [ عنوان (زبان)؛ پديدآور؛ مقطع؛ دانشگاه؛ سال ]چكيده، محلّ نگهدارى و شماره بازيابى معرّفى شود. متأسّفانه در ذيل برخى از عناوين، اطّلاعات كامل به دست نيامد و اميد است در تحقيق و پژوهش تكميلى اطّلاعات كامل‏ترى ارائه شود.
در مجموع، تعداد 20 پايان‏نامه، شامل 12 پايان‏نامه مستقل (پايان‏نامه‏هايى كه به طور كامل به موضوع حضرت زينب (س) پرداخته‏اند) و 8 پايان‏نامه مرتبط (پايان‏نامه‏هايى كه بخشى از آنها به موضوع مورد نظر اختصاص يافته است) از كتابخانه‏ها، پايگاهها، مراكز اطّلاع‏رسانى، فهرستهاى پيوسته برخى از كتابخانه‏هاى دانشگاهى و ساير منابع، شناسايى و در دو قسمت پايان‏نامه‏هاى مستقل و مرتبط به ترتيب الفباى عناوين، معرّفى شدند.
در قسمت پايانى پژوهش حاضر، بررسى آمارى مختصرى درباره پايان‏نامه‏ها به لحاظ موضوع، زبان، سال و مقطع تحصيلى ارائه شده است.

2. معرفى پايان‏نامه‏ها

الف) پايان‏نامه‏هاى مستقل‏

1. آفاق عرفان در سيره حضرت زينب (س) (فارسى)؛ سكينه كريم‏پور؛ كارشناسى ارشد عرفان اسلامى؛ دانشگاه آزاد اسلامى، واحد علوم و تحقيقات، 1381.
اخلاق و سيره عملى حضرت زينب كبرى (س)، در حدّى از اوج و كمال است كه به عنوان تالى معصوم شمرده شده و از اين جهت، لقب المعصومة الصغرى در مورد ايشان ذكر شده است. جبرئيل او را زينب نام نهاد يعنى «زين أبيها» مشابه «أمّ‏أبيها». با وجود همه سختيها و مصائب، سرآمد عابدان و عارفان است و همه جلال و جمال و اخلاص و ايمان را از مادرش به ارث برده است. اوج ايمان، عرفان،

صفحه از 189