توصيفى [ عنوان (زبان)؛ پديدآور؛ مقطع؛ دانشگاه؛ سال ]چكيده، محلّ نگهدارى و شماره بازيابى معرّفى شود. متأسّفانه در ذيل برخى از عناوين، اطّلاعات كامل به دست نيامد و اميد است در تحقيق و پژوهش تكميلى اطّلاعات كاملترى ارائه شود.
در مجموع، تعداد 20 پاياننامه، شامل 12 پاياننامه مستقل (پاياننامههايى كه به طور كامل به موضوع حضرت زينب (س) پرداختهاند) و 8 پاياننامه مرتبط (پاياننامههايى كه بخشى از آنها به موضوع مورد نظر اختصاص يافته است) از كتابخانهها، پايگاهها، مراكز اطّلاعرسانى، فهرستهاى پيوسته برخى از كتابخانههاى دانشگاهى و ساير منابع، شناسايى و در دو قسمت پاياننامههاى مستقل و مرتبط به ترتيب الفباى عناوين، معرّفى شدند.
در قسمت پايانى پژوهش حاضر، بررسى آمارى مختصرى درباره پاياننامهها به لحاظ موضوع، زبان، سال و مقطع تحصيلى ارائه شده است.
2. معرفى پاياننامهها
الف) پاياننامههاى مستقل
1. آفاق عرفان در سيره حضرت زينب (س) (فارسى)؛ سكينه كريمپور؛ كارشناسى ارشد عرفان اسلامى؛ دانشگاه آزاد اسلامى، واحد علوم و تحقيقات، 1381.
اخلاق و سيره عملى حضرت زينب كبرى (س)، در حدّى از اوج و كمال است كه به عنوان تالى معصوم شمرده شده و از اين جهت، لقب المعصومة الصغرى در مورد ايشان ذكر شده است. جبرئيل او را زينب نام نهاد يعنى «زين أبيها» مشابه «أمّأبيها». با وجود همه سختيها و مصائب، سرآمد عابدان و عارفان است و همه جلال و جمال و اخلاص و ايمان را از مادرش به ارث برده است. اوج ايمان، عرفان،