تاريخ : پنج شنبه 1391/8/11 تاریخ ایجاد:
کد خبر: 10255
رسالت غدیر بین المللی است

رسالت غدیر بین المللی است

به گزارش پایگاه حدیث نت، حجت الاسلام محسن قرائتی در نشست روش های تبلیغ غدیر و ولایت که در موسسه علمی ـ فرهنگی دارالحدیث برگزار شد اظهار داشت: خداوند در آیه ولایت، پیامبر(ص) را لفظ رسول خطاب می فرماید که نشانه بین المللی ابعاد رسالت نبوت و در ادامه آن امامت است.

رئیس ستاد اقامه نماز کشور با اشاره به تاکید خداوند به پیامبر(ص) برای ابلاغ رسالت و اکمال آن گفت: رسالت غدیر چون بین المللی است خداوند با واژه موکد «بلغ» آن را به پیامبر(ص) گوشزد کرده است.در ادامه آن امامت است.
وی تاکید کرد: قرآن در هرجا که خطاب به پیامبر از لفظ «نبی» استفاده کرده است منظورش امورات شخصی پیامبر(ص) بوده است و هر جا که لفظ رسول آمده نشانگر جنبه رسالت جهانی ایشان است زیرا هر رسولی نبی هست اما هر نبی ای رسول نیست.
رئیس ستاد اقامه نماز کشور با بیان اینکه واقعه غدیر ۷۰ روز قبل از وفات پیامبر(ص) رخ داده است، اظهار داشت: خداوند چه چیز مهمی را تا ۷۰ روز به پایان زندگیش ابلاغ نکرده بود که با این خطاب خدا روبرو می شود آیا توحید، نبوت و معاد و حج و نماز و ... بوده است. مگر ممکن است پیامبر(ص) تا اواخر عمر شریفش این موضوعات را بیان نکرده باشد بلکه مسئله فراتر از آن حرفهاست و پیامبر(ص) هم از گفتن آن واهمه دارد و خدا می‌گوید من تو را از شر مردم حفظ می‌کنم و اگر آن را انجام ندهی رسالتت ابتر خواهد بود.
وی اضافه کرد: خداوند در ۳ جای قرآن به پیامبر(ص) اولتیماتوم می‌دهد که یکی از آنها همین موضوع ولایت است بنابراین غدیر موضوعی بسیار مهم است و مبلغان و مروجان آن باید به درستی مفهوم ولایت و امامت را برای مردم تبیین کنند.
حجت الاسلام قرائتی در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر لزوم آموزش احکام به مردم گفت: احکام را به صورت مختصر و کاربردی در حد احکامی که اقای فلاح زاده مطرح می کند به مردم بگویید.
رئیس ستاد اقامه نماز با بیان اینکه نماز باید از فحشا و منکر جلوگیری کند گفت: جای این سوال مطرح است که چرا با وجود همه فضائلی که نماز مسجدالحرام دارد اما از منکرات پیش گیری نمی‌کند.
او با تاکید بر شناخت صحیح معنای کلمه اولی‌الامر بیان داشت: ویژگی‌های اولی‌الامر در قرآن وجود داشته و پس از ارزیابی همه آن‌ها به شخص معصوم می‌رسیم.
حجة الاسلام قرائتی خاطرنشان کرد: طلاب و روحانیون باید خود را آماده تبلیغ صحیح دین کرده و در این زمینه به تفسیر قرآن اهمیت بدهند.
او با بیان اینکه برخی از طلاب و روحانیون باید توان روان‌سازی مباحث دینی و الهی را داشته باشند گفت: این کار سبب می‌شود که همه اقشار جامعه حتی کودکان از مفاهیم قرآن بهره‌مند شوند.
رئیس ستاد اقامه نماز با انتقاد از وضعیت اخلاقی دانشگاه‌ها افزود: اساتید نیز در این زمینه مقصر هستند و رفتاری دارند که سبب می‌شود دانشجویان احترام زیادی برای آن‌ها قائل نباشند. مسیر مدرک‌گرایی در حوزه‌های علمیه کار آیی لازم را ندارد و موجب می‌شود که مردم محبت سابق را نسبت به روحانیون نداشته باشند.
او با تاکید بر کسب مهارت‌های تبلیغ دین توسط طلاب گفت: روحانیون نباید در راه کسب علم ثروت و مدرک را مد نظر قرار دهند.
او با اشاره به آیه ای از قرآن در مورد زیبا بودن حرکت گله گوسفندان بیان داشت: در مواردی که بخواهیم این‌گونه آیات را برای عموم افراد جامعه بیان کنیم باید مهارت‌های بیان تفسیر قرآن را داشته باشیم.
حجة الاسلام قرائتی ادامه داد: نهج‌البلاغه کتابی است که دارای مفاهیم بلند الهی و بشری است؛ به عنوان مثال حضرت علی(ع) در نامه ۲۵ نهج‌البلاغه مواردی را در خصوص خدامحوری، مردم‌سالاری و حقوق بشر آورده است.
رئیس ستاد اقامه نماز با اشاره به توصیه‌های امیرالمؤمنین(ع) در خصوص رعایت حق مردم و دریافت زکات بر اساس کتاب خدا و مصرف آن در راه رضای الهی افزود: همه این موارد نشان می‌دهد که حضرت علی(ع) به تمام موارد توجه داشته، خدامحوری، مردم‌محوری و حقوق بشر و حتی حقوق حیوانات را مد نظر قرار داده است.
وی افزود: اگر به دنبال این هستیم که به درد جامعه بخوریم نباید مدرک‌گرایی را مورد توجه قرار دهیم زیرا تاکنون نه مزه اسلام را خودمان چشیده‌ایم و نه آن را به نسل جدید چشانده‌ایم.

خبرگزاری فارس :
خبرگزاری ایکنا :
خبرگزاری ایرنا :