موضوعى بسيار چشمگير است. چاپ اول اين كتاب در سال 1422ق . در بيروت، از سوى دارالهادى در 155 صفحه منتشر شده است.
چهارم. مسند حضرت عبدالعظيم حسنى(ع)
تأليف عزيزاللّه عطاردى - عليرضا هزار
اين كتاب در دو بخش «درآمد» در 121 صفحه و مسند عبدالعظيم حسنى در 132 صفحه، سامان يافته است. نويسندگان در ابتدا بحثهاى مقدماتى، معناى مسند، تاريخچه مسندنويسى، تاريخ زندگى حضرت عبدالعظيم، معرفى چهل نفر از مشايخ و راويان حضرت عبدالعظيم را ذكر كرده اند.
و در بخش مسند، روايات منقول از حضرت عبدالعظيم(ع)، بدون هيچ نظم خاصى ذكر شده اند. در مجموع 118 حديث همراه با ترجمه فارسى آنها در اين كتاب گرد آمده اند.
مؤلفان كوشيده اند حتى الامكان روايات را از مصادر اصلى حديث نقل كنند و كمتر از بحارالانوار يا ساير جوامع روايى نقل حديث كرده اند.
در احاديث اين كتاب نيز تكرارهايى به چشم مى خورد كه غالباً ناشى از ذكر تقطيعات حديث است؛ براى نمونه، حديث 39 مسند، گفت وگوى حضرت موسى بن عمران با خداوند را به تفصيل نقل مى كند و احاديث 40 تا 46 هم فقراتى از همان گفت وگو را نقل مى كند.
براى تسهيل استفاده از مطالب كتاب، فهرست آيات، روايات، اعلام، مصادر، موضوعات كلى احاديث نيز براى كتاب فراهم آمده است.
اين كتاب در سال 1382 از سوى كنگره بزرگداشت حضرت عبدالعظيم(ع) در 312 صفحه ضمن منشورات كنگره منتشر مى شود.