عطا كرد ، و شوهر ديگرش ابو محمد اسحاق بن جعفر الصّادق عليهالسلام است كه معروف به مؤتمن بود ، و در صورت ، شباهت به حضرت رسول صلىاللهعليهوآله داشت ، و نشر حديث مىكرد ، و سفيان بن عيينه مىگفت : حَدَثّنى الثِقةُ الرّضا اسحاقُ بنُ جعفر عليهالسلام ۱ .
و از بيان ابوالحسن عمرى كه يكى از نسّابين است معلوم مىشود كه شوهر دوم لبابه عبدالملك بود ، و در حباله او با حمل از دنيا رفت ، و در مصر مدفون شد در ماه رمضان سال دويست و هشت هجرى .
و از كتابهاى برخى از عامّه معلوم است در حباله اسحاق بن جعفر عليهالسلام بود كه رحلت نمود ، خواست از مصر او را نقل نمايد به بقيع ، اهل مصر براى تبرك به مزارش منع نمودند ، چون شب شد حضرت ختمى مآب صلىاللهعليهوآله را در خواب ديد ، فرمود : «بگذار در قاهره مصر مدفون شود لِأنَّ الرَّحْمَةَ تَنْزِلَ عَلَيْهِمْ بِبَرَكاتِها» .
و ايضاً نقل كردهاند : ستّ نفيسه شش هزار ختم قرآن در قبر خود كرد ، در زمان احتضارش سوره انعام خواند ، چون رسيد به آيه « لَهُمْ دَارُ السَّلاَمِ عِندَ رَبِّهِمْ »۲ دنيا را وداع نمود .
و چه قدر عامّه را اعتقاد مفرط به مزار او است و هميشه شمُوع و نذورات از اطراف مصر براى مقبرهاش مىآورند .
و گويند : محمد بن ادريس شافعى كه رئيس يكى از مذاهب اربعه است در خدمت ستّ نفيسه حاضر مىشد و استماع حديث مىنمود .
خلاصه در زمره خواتين بنى الحسن ستّ نفيسه كمال امتياز داشت ، و اين مخدّره بنا بر قول مشهور خواهر حسن امير است .
على اىّ حال ، فرزندان امام حسن عليهالسلام را سزد به وجود اين محترمه مكرّمه ، فخريّه و مباهات نمايند چنانكه فرزندان حضرت موسى بن جعفر عليهالسلام به وجود فاطمه