گفتگو با استاد عبدالسلام بن عباس الوجيه - صفحه 248

مكتبات اليمن الخاصة، معجم الرواة في أمالى المؤيد باللّه، معجم رجال الاعتبار و سلوة العارفين، جناية الاكوع على العلم و العلماء، من أعلام النساء و صدى الأمة را به رشته تحرير درآورده و به تحقيق كتابهاى الطبقات الكبرى، الأمالى الصغرى، الاعتبار و سلوة العارفين و المصابيح الساطعة پرداخته است.
او هم اكنون در الجامع الكبير صنعا به تدريس اشتغال داشته و به پژوهش و تأليف مبادرت مى نمايد. همچنين در سالهاى اخير به عنوان مدير پژوهش مؤسسه فرهنگى امام زيدبن على به فعاليت علمى مى پردازد. اين مؤسسه، با تلاش درخور توجه، دهها كتاب و اثر زيديه را براى اولين بار تحقيق و منتشر نموده است.
ايشان، اخيراً، به ايران مسافرت نموده و ضمن بازديد از مركز تحقيقات دارالحديث در مصاحبه اى كه با وى به عمل آمد، به پرسشهايى درباره حديث و علوم حديث در زيديه پاسخ گفت.
اينك مشروح مصاحبه با ايشان -كه توسط آقايان حجةالاسلام والمسلمين محمدكاظم رحمان ستايش و سيدعلى موسوى نژاد انجام شده است به حضور خوانندگان عزيز تقديم مى گردد.
در پايان يادآور مى شود پاره اى از ديدگاههاى ارائه شده براساس باورهاى زيديه است كه مورد قبول اماميه نيست؛ مانند اينكه صاحبان اصول اربعمأة را زيدى معرفى مى كند و... علوم حديث

علوم حديث:روش خود را در تدريس حديث در دوره هاى آموزشى حوزه علميه توضيح دهيد. براى تدريس حديث، متن احاديث و علوم حديث از چه متونى استفاده مى نماييد؟

* بسم اللّه الرحمن الرحيم، اهتمام ما به حديث به گذشته اى دور در تاريخ باز مى گردد. به اعتقاد ما اولين كتاب حديثى را امام زيد بن على(ع) تأليف نموده است.

صفحه از 266