اين يكى از مهم ترين برنامه هاى ماست.
ما الان برنامه معينى براى شروع به تدوين موسوعه حديثى و غيره نداريم. و دليل آن كمبود امكاناتى است كه ما را در اين راه مساعدت نمايد.
علوم حديث:چگونگى آشنايى علماى زيديه را با مؤلفات شيعه دوازده امامى و احاديث مكتوب ايشان بيان كنيد. آيا آنها اين مؤلفات را مى شناسند؟
* دستيابى به كتابهاى شيعه دوازده امامى براى بسيارى از علماى زيدى و جوانان و مردان و عموم مردم مشكل نبوده، بلكه امرى سهل است و تقريباً قبل از آنكه ما بسيارى از كتابهاى خويش را منتشر كنيم، در مشتركات به فرهنگ اماميه اعتماد مى نموديم. دهها مجموعه از كتابهاى اماميه، مانند الغدير علامه امينى، أعيان الشيعة، در رجال، المراجعات و الذريعة براى آن كه بتوانيم بعضى از چيزها را در حجم بالايى از آنها استخراج كنيم، مورد اعتماد ما بود كتابهاى ما قبل از اتحاد دو يمن به صورت محدود منتشر مى گرديد و كتابهاى منتشر شده حجم بالايى را شامل نمى شد. بنابراين، براى جبران اين كمبود به كتابهاى اماميه رجوع مى كرديم. ميان ما و اماميه مشتركات زيادى وجود دارد، خصوصاً در آنچه به فضايل و كرامتهاى اهل بيت مربوط مى شود.
علوم حديث:به نظر شما مشتركات اماميه و زيديه كدام است؟ شما به يكى از مشتركات كه مسئله فضايل اهل بيت بود اشاره نموديد. آيا ممكن است به ساير مشتركات اشاره كنيد، خصوصاً مشتركاتى در مسئله حديث؟
* مسائل بسيارى بين ما مشترك است؟ در اصول، توحيد، عدل و در مسائل بسيارى عقيده يكسان داريم ؛ نفى تجسيم و تشبيه و رويه و... همچنين در غير مسائل عقيدتى،