6 . سعى كرده ايم متن را از كتاب هايى كه واسطه به شمار مى آيند (به استثناى بحار الأنوار و كنز العمّال) نقل نكنيم ، مگر در موارد دست نيافتن به حديث در منبعى كه كتاب واسطه از آن ، نقل كرده است . در اين صورت ، كتاب واسطه را مى آوريم و در كنار آن ، از منبع اصلى كه كتاب واسطه از آن نقل كرده است نيز نام مى بريم . براى مثال : مى نويسيم : «مستدرك الوسائل : ... به نقل از العتيق غروى» . البته ، از اين گونه كتاب ها ، تنها زمانى نقل شده است كه منابعِ موجود ، اندك باشند .
7 . تنظيم منابع و پاورقى ها بر پايه ميزان اعتبار ، صورت گرفته است . بنا بر اين ، هيچ گاه منبع ضعيف بر قوى مقدّم آورده نشده ، ۱ مگر در حالات خاصّى . براى مثال ، اگر خواسته باشيم از تكرار نام راوى يا تكرار اختلاف يا كلمه «نَحوُه (مشابه آن)» اجتناب بورزيم ، در چنين مواردى ، ترتيبِ يادشده ، رعايت نشده است.
8 . منابع شيعى از منابع اهل سنّت ، جدا شده و هر يك از آنها ، جداگانه ذكر شده اند . اين دو مجموعه را در پاورقى با نشانه نقطه ويرگول ، از هم جدا كرده ايم. همچنين ، منابع يك مجموعه (مثلاً منابع شيعه) را نيز با نشانه ويرگول ، از هم جدا نموده ايم.
9 . رمزهاى «ج» ، «ص» و «ح» را ، به ترتيب ، براى نشان دادن جلد و صفحه و شماره حديث به كار گرفته ايم. از اين اصل ، موارد زير استثنا شده اند :