نجم الدين ابى نصر محمّد بن موسوى ، نقيب كاظمين ، نقل كرده است . در اين بخش نيز محقّق كتاب ، نشانى دعاها را از مصباح المتهجّد ، ارائه كرده است . در ادامه ، «دعاى سمات» آمده و سپس ، دعاى صبح هر روز از الصحيفة السجادية ، با تصريح به نام آن آمده است .
از دعاهاى ديگر اين بخش ، دعاى افتتاح ، دعاى سحر ماه رمضان ، دعايى براى قضاى حوائج از صحيفه و دعاى فرج از امام سجّاد عليه السلام است .
در ادامه باب چهارم ، اَحراز ، حُجُب و عوذه هاى مروى از ائمّه عليهم السلام ، به نقل از كتابى در خزانه كاظمين به نام منية الداعى و غنية الواعى ، وقف ابن يلميش (كه بر آن دست خطّ رضى الدين ابن طاووس براى فردى كه آن را نزد وى قرائت كرده بوده) ، آمده است . در اين بخش نيز كتاب هاى الخصال ، مكارم الأخلاق ، كتاب من لا يحضره الفقيه ، الأمالى طوسى ، مهج الدعوات وطب الأئمّة عليهم السلام در مأخذيابى محقّق كتاب ، عرضه شده است .
سپس ، اختيارات ايّام به نقل از امام صادق عليه السلام از پيامبر صلى الله عليه و آله آمده و در پىِ آن ، نمازهاى امامان براى قضاى حوائج ، به نقل از منية الداعى ياد شده آمده است .
از ديگر ادعيه باب چهارم ، «الوسائل إلى المسائل» از امام رضا عليه السلام (به نقل از كتاب هاى كتاب خانه ابن طاووس) و «دعاى جوشن» است .
در پايان جلد اوّل ، ابتدا دعايى از اميرمؤمنان كه پس از خطبه «تطنجيه» ايراد كرده ، آمده است . نويسنده ، سپس به كتابى اشاره كرده كه ، شامل شش خطبه در ملاحم و دو خطبه در رجعت است و دست خطّ سيّد بن طاووس بر آن است . يكى از اين خطبه ها ، خطبه بلند «لؤلؤيه» است كه سيّد هبة اللّه در كتاب خود ، آورده است . جلد اوّل المجموع الرائق با مدايح علوى عودى پايان مى پذيرد . باب پنجم (جلد دوم) ، درباره اخبار و مناقب ائمّه عليهم السلام است . بيشتر مطالب اين باب ، گلچينى از كمال الدين