نيست او هم جدا در مقام مدافعه و مبارزه برآمد و نظر به ايادى بى شمارى كه در خارج و داخل داشت سرانجام على رغم مخالفت سخت دكتر مصدق اعتبارنامه اش از مجلس گذشت .
سيد ضياءالدين به طورى كه پيش گفته شد در اول فروردين 1325 خورشيدى به دستور احمد قوام رئيس دولت وقت بنابر كينه ديرينه و انتقام جويى و يا بنا بر دسائس و اقداماتى كه بر عليه او به عمل مى آورد توقيف و چند روزى در شهربانى زندانى گرديد . بعد قرار بر اين شد كه دوباره از ايران خارج شود لكن سيد ضياء الدين اين پيشنهاد را نپذيرفت و سرانجام در خانه خود در سعادت آبادشميران زير نظر قرار گرفت . سيد ضياء الدين پس از بازگشت از خارج و مدتى كه در ايران بود و حيات داشت هميشه در پذيرايى هايى كه در خانه خود از واردين به عمل مى آورد بجاى چاى دم كرده ، نعناى دم كرده تعارف مهمانها مى كرد و به اين مناسبت مخالفين وى در غيابش او را سيد نعنا خطاب مى كردند و نام مى بردند و معروف به سيد نعنا شده بود .
پس از ورود به ايران سه دانگ سعادت آباد شميران واقع در جنوب غربى دركه را از محمّد جعفر ميرزا نامى خريد و در آنجا قناتى احداث كرده تأسيساتى نمود و مشغول به زراعت و تربيت پرندگان و چرندگان گرديد و نژاد عالى هر يك از آنها را در آنجا براى نمونه جمع آورى نمود و زحماتى در اين كار مى كشيد . در قزوين در بلوك زهرا نيز كشاورزى با كندن چاه عميق راه انداخته بود و يونجه زار مفصلى ترتيب داده بود از اين يونجه ها كه خواص زيادى براى آن قائل بود گاهى هم به حلق واردين و مهمانهاى خود فرو مى برد و به آنان مى خورانيد . پس از همه اين كارها در شهريور ماه 1348 خورشيدى در سن 80 سالگى به سكته قلبى در تهران درگذشت و در حضرت عبدالعظيم در مقبره ناصر الدين شاه به خاك سپرده شد .
منابع
رجال بامداد ، ج 2 ، ص 122 ـ 128 .