گلدانى روى آن، قلمه كشيده و سپس مأذنه زيباى فراز آن. روى گلدسته ها با كاشى هاى زيباى عصر قاجار تزيين شده است. طرح كاشى هاى روى بدنه استوانه اى گلدسته باتوجه به كاسته شدن تدريجى از قطر قلمه، از جلوه خاصى برخوردار است. ۱ بلندى آن ها از كف بنا 33 متر است. اين مناره ازنظر تزيين و تناسب از جمله زيباترين مناره هاى عصر قاجار به شمار مى رود.
از داخل هر مناره به وسيله پلكان مى توان به بالاى آن راه يافت. سابقاً مؤذنان در آن گلدسته ها اذان مى گفتند. (تصوير شماره 15)
5 ـ حرم مطهر
از بناى حرم و از مقدار وسعت و فضاى آن در ابتداى احداث اطلاعى در دست نيست، آن چه روشن است فضاى حرم در هر دوره اى رو به توسعه و افزايش بوده است، اما عمده ترين توسعه تا قبل از عصر حاضر، در دوران ناصرى همراه با تزيين و زيباسازى آن، به ويژه آيينه كارى و غيره انجام شده است.
طول هر ضلع حرم، كه اتاقى چهارگوش بود به شكل مربع 55/7 متر و ارتفاع آن 56/1 و در بالا با چهار گوشواره به صورت هشت ضلعى و سپس به كمك طاق منبرهاى كوچك به شانزده ضلعى تبديل و زمينه براى برپايى گنبد فراهم گشت. ۲ اطراف ديوارها در حاشيه، تا ارتفاع 65/1 با سنگ سياه در پايين و بالا و يك متر سنگ مرمر قديمى در وسط پوشيده شده بود. كار آيينه كارى حرم و ايوان، ابتدا در عصر فتحعلى شاه و سپس در عصر ناصرى به سال 1273ق انجام شد. در 1291ق نيز دوست محمدخان معيرالممالك رييس خزانه و امور ماليه عصر ناصرى به كار تكميل آن پرداخت. براساس كتيبه موجود، آخرين مرحله آينه كارى عهد قاجار در ايوان آينه به دستور امين السلطان توسط