ناصر تمام ائمّه هدى بوده .
سؤال : بعضى مؤمنين در صحن حضرت عبدالعظيم و امامزاده حمزه كه محلّ قبور مسلمانان است ، مى گويند در آنها نهر و حوض احداث نموده اند ، وضو ساختن و غسل كردن در آن چه صورت دارد ؟
جواب : اگر چنانچه صحن شريف از موقوفات بقعه شريفه بوده است كه معلوم نيست نهرى در آن جارى كردن و حوض ساختن در آن عيبى داشته باشد ، بلكه حُسن داشته و اگر معلوم و محقق است كه وقف بوده براى قبرستان ، حال كه چنين شده و به حسب ظاهر رفع آن مشكل است ، بعيد نيست كه نشستن در آنجا و وضو گرفتن ضرر نداشته باشد ، العلم عند اللّه تعالى .
سوم آنكه : اگر زائر مرد باشد ، خود را معطر نمايد و با بوى خوش برود كه اگر با آن حال نماز بخواند ، ثواب آن هفتاد برابر است . چنانچه اگر تمكّن داشته باشد و صدقه به فقراء بدهد و بعد از آن نماز بخواند ، ثواب نماز او هفتاد برابر مى شود .
وآنچه ترك آن مطلوب است در اطراف آن مرقد شريف ، يكى ترك نسوان و زن هاى مسلمان است لباس ها و چادرهاى حرير و غيره را ، از آن چه اسباب توجه مردهاى نامحرم شود به ايشان و آن در هرجا مطلوب است خاصه در جوار آن بزرگوار كه محل توجّه به عبادت و انوار مقدّسه ائمّه هدى و استفاضه از آن مرقد شريف است .
سياه باد روى آن كسانى كه تعمّداً در چنين مقامى ، خود را زينت كرده ، به نظر نامحرمان جلوه دهند كه آنها دامهاى شيطان هستند ، نعوذ باللّه من شرور انفسنا .
پس اگر زيارت مى روند خوب است با لباس متوسط يا كهنه و فقر بروند كه مهيّج شهوت و محرّك معصيت نباشند و در اوقات خلوت بروند كه اختلاط با