بقدر موئى باشد پيغمبر را اذيت كرده و ملعون است در دنيا و آخرت .
و آنچه يافته ايم در آيات قرآنى و اخبار محمّد و آل محمّد صلى الله عليه و آله وسلم و كلمات علماء حقّه از فضائل و مناقب و خصايص و امتيازات سادات و ذرّيّه پيغمبر خاتم صلى الله عليه و آله وسلم از سايرر طبقات مردم بسيار است و اكتفا مى شود به ذكر شصت فضيلت كه به طور اجمال محض تذكّر اخوان مؤمنين عرض مى شود :
اوّل : كثرت اولاد و نسل سادات است كه شرق و غرب عالم را منوّر كرده ومنتشر شده اند وآن بمضمون وعده ايست كه خداوند درسوره كوثر به حبيب خود به كثرت اولاد و ذرّيّه داده كثّر اللّه امثالهم ؛ يك دختر از آن حضرت بيش نماند و خداوند آن همه اولاد و ذرّيّه به او مرحمت فرموده كه در مجالس شيعه كمتر مجلسى است كه منعقد شود و خالى از سادات بنى الزهرا عليهم السلام باشد .
ولكن چنانچه اهل تاريخ نوشته اند در شام هفتاد علم از بنى اميّه بلند شد ، هر علمى نشانه هزار جمعيّت از بنى اميّه بود ، به مضمون « إِنَّ شَانِئَكَ هُوَ الأَبْتَرْ »۱ تمام نابود شدند چون دشمن آل محمّد صلى الله عليه و آله وسلم بودند و يك نفر از ايشان نمايان نيست .
دوّم : اهل عالم و طبقت رعيّت مأمورند خمس را كه از حقوق فرضيّه ايشان است به كتف هاى خودشان و غيره بردارند و به اين سلسله جليله برسانند .
در تفسير علىّ بن ابراهيم آيه شريفه « لَن تَنَالُوا البِّرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ »۲ تفسير شده به خمس ، يعنى به ثواب نمى رسيد تا آنكه رد كنيد به آل محمّد