مرحوم در قبر نپوسيده است چنانچه جماعتى از موثّقين نقل نموده اند كه در زمان مرحوم ناصرالدين شاه قاجار اطراف قبر آن مرحوم خرابى پيدا كرده بود ، براى تعمير آن اقدام نمودند و جسد شريف مرحوم صدوق نمايان شد و جماعتى از مشايخ و عدول اهل ايمان ديدند و زيارت نمودند آن بدن را كه در ميان قبر سالم بود سواى محاسن شريفش كه به روى سينه او ريخته بود باقى اعضا را سالم ديدند .
دو نفر از اشخاص ظاهر الصلاح نقل نمودند براى حقير راقم الحروف كه خود آن بدن شريف را سالم ديدند و بر ناخن شريف او رنگ حنا ديدند و اين مطلب مشهور است .
و از فتاوى مرحوم صدوق آن است كه تحت الحنك را براى كسى كه عمامه داشته واجب مى دانسته ، و اوّل وقت مغرب را استتار قرص آفتاب مى دانسته ، چنانچه مذهب مرحوم شيخ طوسى هم چنين است .
و وفات آن مرحوم كه در سال سيصد و هشتاد و يك بود ماده تاريخش به حروف تهجى لفظ شفا شد .
تولدش در بلده قم واقع شده وليكن توطّن او در رى بوده ، و خود را از ايشان مى خوانده ، و اهل رى را طالب بوده و اهالى رى هم از وجود شريف او استفاده و استفاضه ها نموده و در احوال آن بزرگوار نوشته اند : وهو نزيل الري ومات به . و از مضمون خوابى كه از آن مرحوم نقل شده در باب كتاب « اكمال الدين » معلوم شد كمال ميل به توقف رى داشته و وطن و مقر خود مى دانسته .
و اهالى رى و طهران از قبر شريف آن جناب استفاده ها نموده اند چه در ظاهر و چه در باطن ، چرا كه عالم با عمل حيات و ممات آن سبب خير و هدايت است