خوش مى نوشتند و در كتاب خانه جدّ مرحوم موجود بوده است . چنانچه خط مرحوم جدّ به نسق خيلى خوش بوده و خط ايشان در رساله تقليد ميّت از تصنيفات ايشان نزد حقير موجود است .
ملاحظه كنيد نهايت احتياط را كه مرحوم كلباسى و مرحوم سيّد ـ عليه الرّحمه ـ با آن مقامات عاليه براى تصرف كردن در سهم امام از محقّق قمى اجازه مى خواسته اند و ايشان هم با آن مقام شامخ به چه بيان اذن مى دهد كه در صورت لياقت من و شما مأذون مى باشيد ، اللّهمّ اجعلنا من المتقين واحشرنا فى زمرتهم اجمعين .
بلى ، آن مرحوم به اين حد از احتياط در شريعت و دقت در امور دين و مواظبت در دقايق آداب شرح و بعيد صرف در احكام الهيّه چشم روزگار كمتر ديده ، و بالتى هى احسن حدود شرع را حفظ مى فرموده چنانچه نقل مى كند مرحوم حاجى ميرزا احمد روضه خوان ، اعوذ باللّه را در اول منبر خواست به آواز بخواند مرحوم حاجى كلباسى فرمودند حاجى ميرزا احمد اعوذُ مد ندارد و اين شايد از باب حمل بر صحّت بوده كه حمل بر غنا خواندن ننموده باشند ، و آن مرحوم در مسجد شعر نمى خواندند و اگر مى خواندند از شعريّت مى انداختند .
معروف است كه مى فرموده : زعشق تا به صبورى يا كمتر يا زيادتر العهده على الراوى ، هزار فرسنگ است ، چنانچه در اخبار كراهت شعر خواندن در مسجد و ماه مبارك رمضان در روز جمعه رسيده و ايشان احتياط مى فرمودند .
و به اهل دنيا بى اعتنا بوده اند كه قصص و حكايات ايشان از حدّ اين مختصر خارج است .
و تأليفات و تصنيفات آن جناب بسيار است من جمله از آنچه به نظر رسيده