7 ، نستعليق ، بدون نام كاتب ، قرن 13ق ، صفحه اول مجدول مذهب با سرلوح مذهب لاجورد و نقش بوته زرين و الوان ، عناوين شنگرف ، در آخر نسخه حديث حقيقت درج شده است و چند تاريخ تولد به سالهاى 1236 و 1245 ، در اول نسخه وقف نامه بر مقبره سعادت على شاه به تاريخ 1312 به چشم مى خورد.
جلد: تيماج قهوه اى روغنى مجدول زرين با نقش گل و بوته الوان ، درون جلد زمينه سرخ با نقش گل رنگين ، ثبت: 203 ـ 162.
173 برگ ، 13 سطر ، 13×20 سم.
4. برهان قاطع (لغت ـ فارسى)
از: محمد حسين بن خلف تبريزى (قرن 11ق)
فرهنگ لغت فارسى به فارسى است كه به سال 1062ق به نام عبداللّه قطب شاه (1023 ـ 1083) در نه فايده و سپس 29 باب به شماره حرفها در آغاز واژه ها نگاشته است. اين كتاب بارها به چاپ رسيده است.
[الذريعه: 3/98؛ فهرست نسخه هاى خطى فارسى ، منزوى: 3/1922] آغاز:
اى راهنما بهر زبان در افواهاز نام تو بردند زبانها بتو راه
يزدان دگر سطوسى و تانكرى و الهلاحول ولاقوّة الّا باللّه
انجام: يعقوب بفتح ياى حطى و سكون عين بى نقطه و قاف بواو كشيده و بباى ابجد زده نام پيغمبرى بوده... و كبك نر را نيز گفته اند كه جفت كبك ماده باشد.
5 ، نستعليق ، عناوين نسخ ، بدون نام كاتب ، قرن 12ق ، عناوين شنگرف ، تمامى صفحات مجدول محرر مذهب ، دو صفحه اول نقش