اين چهار بيت در سر در ورود به محوطه ابن بابويه كه قبرستان عظيمى است و مدفن گروهى بى شمار از رجال و اعيان و علماى تهران مى باشد، كتيبه شده و اثر طبع فتوحى يكى از شعراى معاصر مى باشد:
اين بقعه شريف كه با غرفه بهشتاندر مقام و رتبه سزاوار همسرى است
بيت محمد بن على بن بابويهكز مرتبت به خلد برينش برابرى است
با اين علو مرتبه شيخ صدوق راتنها مفاخرت به تولاى حيدرى است
باقى است زانكه ناشر شرع محمد استزنده است زانكه محيى آئين جعفرى است
2 ـ مقبره شيخ يعقوب بن اسحاق الكلينى كه از اجله علماى شيعه است در حدود شهر رى (هفت كيلومترى شرقى حسن آباد فشافويه) واقع شده است و ايشان پدر محمد بن يعقوب كلينى از اجله علماى حديث در قرن سوم هجرى و صاحب كتاب «الكافى فى الاصول و الفروع» و ملقب به «ثقة الاسلام» است كه اصلاً اهل قريه كلين (ورامين) بوده و در سال 328 در بغداد وفات يافته است. كتاب كافى از موثق ترين كتب احاديث و آثار شيعه اماميه و يكى از كتب اربعه است.
3 ـ در جوار شرقى حرم جنب مقبره امام زاده حمزة بن موسى در زاويه مقبره خاص شيخ جمال الدين ابوالفتوح رازى قرار دارد كه از اجله علماى شيعه در قرن ششم هجرى مى باشد (متوفى 538 ه). وى مؤلف كتاب تفسير عظيمى است كه از منابع موثق و معتبر شيعه اثنى عشريه مى باشد و اين تفسير به نام «روض الجنان و دوح الجنان» معروف به تفسير ابوالفتوح در تهران به سال 1315 شمسى طبع شده. مقبره شيخ نيز در همان تاريخ به همت وزارت معارف از محل موقوفات عامه مرمت و تعمير يافت و در جوار آن كتابخانه مخصوصى به نام حضرت عبدالعظيم تأسيس شده است كه هم اكنون داير و شامل مقدار كثيرى كتب فارسى و عربى است.
ميرزا ابوالقاسم قائم مقام صاحب «منشآت» و اشعار معروف كه از رجال بزرگ