تاريخ : دوشنبه 1392/4/17 تاریخ ایجاد:
کد خبر: 27844
استفاده از 800 منبع در نگارش موسوعة الاحادیث العلویة

استفاده از 800 منبع در نگارش موسوعة الاحادیث العلویة

رئیس بنیاد بین‌المللی نهج‌البلاغه گفت: از 800 منبع شیعی در نگارش مجموعه 30 جلدی «موسوعة الاحادیث العلویة» استفاده شده است.

به گزارش پایگاه حدیث نت به نقل از خبرگزاری فارس ، آیت‌الله سید جمال دین‌پرور در مراسم رونمایی از کتاب «موسوعة الاحادیث العلویة» که در بنیاد بین‌المللی نهج‌البلاغه برگزار شد اظهار کرد: از ۸۰۰ منبع شیعی در نگارش این مجموعه استفاده شده است.
وی افزود: موسوعة الاحادیث العلویة در ۳۰ جلد حاصل ۲۵ سال کار مداوم محققان و پژوهشگران حوزوی است اما هنوز در ابتدای کار هستیم.
رئیس بنیاد بین‌المللی نهج‌البلاغه با بیان اینکه مجموعه‌های این‌چنینی نباید تنها در اختیار محققان و محصور در کتابخانه‌ها باشند گفت: در حکومت اسلامی باید تمام امور بر اساس فرهنگ دینی و روایات ائمه اطهار(ع) سامان‌دهی شوند بنابراین مجلس شورای اسلامی و مرکز پژوهش‌های مجلس می‌توانند همکاری لازم را برای ارائه طرح‌ها و لایحه‌ها با استفاده از احادیث به جا مانده از امیرمومنان(ع) داشته باشند.
وی ادامه داد: تاکنون آن‌طور که باید و شاید به احادیث اسلامی در طرح و تصویب قوانین توجه نشده است؛ در اموری مانند مالیات و امور اقتصادی می‌توان از روایات استفاده کرد تا اسلام ناب به خوبی در کشور پیاده شود.
دین‌پرور با اشاره به راه‌اندازی ۱۰ ساله مرکز تخصصی نهج‌البلاغه گفت: امیدواریم کاری که اکنون انجام شده و از آن رونمایی می‌شود مورد رضایت خداوند قرار گیرد و بتوان از آن در نظام جمهوری اسلامی به خوبی استفاده کرد.

خبرگزاری فارس :
خبرگزاری ایکنا :
خبرگزاری ایرنا :