فصل نهم: بركت هاى ياد خدا
9 / 1
ياد كردن خدا از ياد كننده اش
قرآن
«پس مرا ياد كنيد، تا شما را ياد كنم؛ و شكرانه ام را به جاى آريد؛ و با من ، ناسپاسى نكنيد» .
حديث
۳۵۱.پيامبر خدا صلى الله عليه و آله :به هر كس چهار چيز داده شود ، چهار چيز ديگر نيز عطا مى شود ، و تفسير اين در كتاب خداوند عز و جل آمده است . به هر كس ياد كردن از خدا داده شود ، خداوند نيز او را ياد مى كند ؛ زيرا خداوند مى فرمايد : «پس مرا ياد كنيد، تا شما را ياد كنم» ... .
۳۵۲.پيامبر خدا صلى الله عليه و آلهـ [در باره آيه]«پس مرا ياد كنيد، تا شما را ياد كنم»ـ: اى گروه بندگان! با فرمانبَرى از من ، مرا ياد كنيد تا من هم با آمرزش خود ، شما را ياد كنم .
۳۵۳.پيامبر خدا صلى الله عليه و آله :خداوند مى فرمايد : «با اطاعت از من ، مرا ياد كنيد تا من نيز با آمرزش خود ، شما را ياد كنم . پس ، هر كه مرا ياد كند و فرمان بُردار باشد ، بر من است كه با آمرزش خويش ، او را ياد كنم ، و هر كه مرا ياد كند ، در حالى كه نافرمان است ، بر من است كه با خشم [خويش] ، او را ياد كنم» .