۳۱۰۰.امام زين العابدين عليه السلام :بار خدايا! بر محمّد و خاندان محمّد ، درود فرست ـ به راستى كه تو ستودنى و بزرگوارى ـ ، همچون درودها و بركت ها و تحيّت هايت بر برگزيدگانت ابراهيم و خاندان ابراهيم. و هر چه زودتر در كار آنان ، گشايش و شادمانى و يارى و قدرت و تأييد ، عطا فرما.
۳۱۰۱.امام صادق عليه السلام :امام زين العابدين عليه السلام چون خورشيد زوال مى يافت ، نماز مى خواند و دعا مى كرد . سپس بر پيامبر و خاندانش درود مى فرستاد و مى فرمود : «بار خدايا! بر محمّد و خاندان محمّد ، درود فرست؛ همانان كه درخت نبوّت ، و جايگاه رسالت ، و محلّ آمد و شدِ فرشتگان، و معدن دانش ، و اهل بيت وحى هستند .
بار خدايا! بر محمّد و خاندان محمّد ، درود فرست؛ همانان كه [به سان] كشتى روان در آب هاى انبوه و خروشان اند كه هر كس در آن بنشيند ايمن باشد و هر كس آن را وا گذارد ، غرق مى شود. آن كه از ايشان پيشى گيرد ، از دين خارج مى شود ، و آن كه از ايشان وا پس مانَد ، نابود مى شود، و آن كه همراه ايشان باشد ، به مقصد مى رسد .
بار خدايا! بر محمّد و خاندان محمّد ، درود فرست؛ همانان كه پناهگاه استوارند، و ياريگر درماندگان ، و پناه گريختگان، و نجاتبخش بيمناكان، و حامى پناه جويان اند.
بار خدايا! بر محمّد و خاندان محمّد ، درود فرست ؛ درود بسيار كه پسندِ آنان باشد، و حقّ محمّد و خاندان محمّد را به جا آورد و بپردازد ، به نيرو و توانت ، اى پروردگار جهانيان!
بار خدايا! بر محمّد و خاندان محمّد ، درود فرست؛ همانان كه حقّ آنان و دوستى شان را واجب ساختى، و فرمانبَرى از آنان و ولايتشان را لازم شمردى.
بار خدايا! بر محمّد و خاندان محمّد ، درود فرست، و دلم را به طاعتت ، آباد گردان، و آن را با نافرمانى از تو ، خوار و رسوا مكن، و توفيقم ده تا از رزقى كه به فضل خويش بر من وسعت داده اى ، به كسى كه روزى ات را بر او تنگ داشته اى ، كمك رسانم.
خداى را بر هر نعمتى ستايش مى گويم، و از هر گناهى از خدا آمرزش مى طلبم، و در برابر هر [ترس و ]هراسى ، جز از نيرو و توان خداوند ، كمك نمى توان گرفت.