امام رضا علیه السلام
مَن كانَ يَومُ عاشوراءَ يَومَ مُصيبَتِهِ و حُزنِهِ و بُكائهِ ، يَجعَلِ اللّهُ عزَّ و جلَّ يَومَ القِيامَةِ يَومَ فَرَحِهِ و سُرورِهِ .
هر كه روز عاشورا روز سوگوارى و اندوه و گريه اش باشد، خداوند عزّ و جلّ روز قيامت را روز شادى و سرور او قرار دهد.
علل الشرائع : 227/2.
راوی: رويكردهای پژوهشی ما «تك منظری» است و كاربردی كردن اطلاعات علمی و نتايج آن كه از مقاصد پژوهش است در كشور ما مورد غفلت قرارگرفته است .
به گزارش راوی،«جعفر نكونام»، مدير مسئول پژوهش نامه قرآن و حديث و عضو هيئت علمی دانشگاه قم با نگاهی به رويكرد علمی پژوهشی در قرآن پژوهی، تعريف جامعی از پژوهش ارائه كرد و افزود: پژوهش يعنی گردآوری و پردازش اطلاعات در سه محور مسئله پژوهی، موضوع پژوهی و متن پژوهی كه در اين ميان موضوع پژوهی بيشترين تحقيقات كشور را به خود اختصاص داده و متن پژوهی و مسئله پژوهی به ترتيب در رتبه های بعدی قرار دارند. اين استاد دانشگاه با تشريح رويكردها، مقاصد و حوزه های پژوهشی اظهار داشت: رويكردهای پژوهشی ما «تك منظری» است و كاربردی كردن اطلاعات علمی و نتايج آن كه از مقاصد پژوهش است در كشور ما مورد غفلت قرارگرفته و در حوزه های پژوهش نيز معناشناسی، گونه شناسی، هرمنوتيك، كرونولوژی و علوم تجربی آن طوركه بايد مورد توجه قرار نگرفته است. نكونام در پايان عاميانه سازی، سياسی سازی، ضعف در مديريت پژوهش، عدم وجود اشراف علمی لازم، عدم آشنايی با روش تحقيق قرآنی، ضعف در اطلاع رسانی و درنتيجه موازی كاری و عدم وجود بسته های ترويج پژوهش علمی را از آفات پژوهش های كنونی در كشور برشمرد.