امام علی علیه السلام
ـ في صِفَةِ النَّبِيِّ صلى الله عليه و آله ـ :فَهُوَ أمينُكَ المَأمونُ ، وشَهيدُكَ يَومَ الدّينِ وبَعيثُكَ نِعمَةً ، ورَسولُكَ بِالحَقِّ رَحمَةً .
ـ در توصيف پيامبر صلى الله عليه و آله ـ :او امينِ مورد اعتماد تو بود ، و گواه تو در روز جزاست ، و برانگيختنش نعمتى بود از جانب تو ، و فرستاده بر حقّ تو بود كه از سرِ رحمت فرستادى .
نهج البلاغة : الخطبة 106
راوی: چهار هزار دفترچه راهنمای مسابقات تاكنون در داخل و خارج از كشور و در مراكز و مدارس علميه تحت تابعه اين سازمان توزيع شده است.
به گزارش راوی، به نقل از مركز خبر حوزه دبير چهاردهمين المپياد بينالمللی قرآن و حديث جامعهالمصطفیالعالميه از توزيع بيش از 11 هزار كتاب، جزوه و كارتكس برای برپايی اين المپياد در داخل و خارج كشور خبر داد. حسين اسدی، گفت: چهار هزار دفترچه راهنمای مسابقات تاكنون در داخل و خارج از كشور و در مراكز و مدارس علميه تحت تابعه اين سازمان توزيع شده است. وی افزود: هزار جزوه حديث و ادعيه، هزار جزوه آيات موضوعی و هزار جلد قرآن حكيم از جمله منابع آزمون المپياد هستند كه در داخل كشور توزيع شده است. مديركل امور قرآن و حديث جامعه المصطفیالعالميه عنوان كرد: تاكنون 3 هزار كارتكس تبليغی كه مزين به جملهای گوهربار از امام خمينی(ره) است، همچنين هزار جلد كتاب «نقش و حقوق كاركنان سازمانها از نگاه امام علی(ع)» در ميان شركتكنندگان در مراكز تابعه جامعهالمصطفی توزيع شده است. وی تاكيد كرد: روند توزيع جزوه و كتابها همچنان ادامه دارد.
چهاردهمين المپياد قرآن و حديث جامعهالمصطفیالعالميه از 11 تا 16 اسفند ماه با حضور قاريان و حافظانی از 65 كشور جهان و به همت اداره كل امور قرآن و حديث، جامعهالمصطفیالعالميه در قم برگزار میشود.