تاريخ : چهارشنبه 1394/7/22 تاریخ ایجاد:
کد خبر: 46028
مجالس عزاداری اهل بیت(ع) باید جایگاه جهل زدائی، همدلی، وحدت کلمه و تقویت نظام اسلامی باشد

مجالس عزاداری اهل بیت(ع) باید جایگاه جهل زدائی، همدلی، وحدت کلمه و تقویت نظام اسلامی باشد

تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم الحسنی علیه السلام گفت: محوریت در برپایی مجالس عزای اهل بیت(ع) و ذکر حضرت سیدالشهدا(ع) باید تقویت ولایت فقیه باشد و باید از بروز مجادلات سیاسی و تبدیل شدن مجالس اهل بیت (ع) به پایگاه های سیاسی پرهیز کرد.

به گزارش پایگاه دارالحدیث به نقل از روابط عمومی آستان مقدس حضرت عبدالعظیم الحسنی علیه السلام، آیت الله محمدی ری شهری یکی از وظایف ذاکر اهل ‌بیت(ع) را دعوت و جمع کردن مردم حول محور ولی فقیه نائب امام زمان(عج) دانست و گفت: ذاکران کاری کنند که علاقه‌مندان به نظام و ولی‌فقیه بیشتر شده و تقویت شوند.

رئیس موسسه علمی فرهنگی دارالحدیث، در دیدار جمعی از  مداحان بسیجی شهرستان ری با استناد به روایتی از امام صادق علیه السلام گفت: امام ششم فرمودند که خداوند رحمت کند بنده‌ای را که با دیگران گردهم جمع شوند و امر و مباحث مربوط به ما را مورد مذاکره قرار دهند.

تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم الحسنی علیه السلام تاکید کرد: مداحان و مدیران مجالس حضرت سیدالشهدا(ع)، باید تلاش کنند که مجالس اهل بیت (ع)، با جاذبه حداکثری برگزارشده و مانع بروز اختلاف در مجالس اهل بیت (ع) باشند.

نویسنده کتاب شهادت نامه امام حسین علیه السلام  با بیان اینکه مجالس روضه باید تقویت امام عادل که امروز مصداق آن ولی فقیه است باشد افزود: با اشاره به مساله ولایت و رهبری اظهار داشت: اسلام 5 ستون دارد اگر افراد ولایت نداشته باشند سایر اعمال آنها نیز پذیرفته نیست، بنابراین در عصر حاضر یکی دیگر از وظایف ذاکر اهل‌بیت(ع) دعوت و جمع کردن مردم حول محور ولی فقیه نائب امام زمان(عج) است، ذاکران کاری کنند که علاقه‌مندان به نظام و ولی‌فقیه بیشتر شده و تقویت شوند.

آیت الله ری شهری همچنین خواستار ارتقای اخلاق و ارزشهای دینی در مجالس ذکر اهل بیت(ع) شد و افزود: مناسب است، در ابتدای مجالس اشعاری را برای تقویت اخلاق اجتماعی و فردی و دعوت مردم به این آداب خوانده شود.

رئیس موسسه علمی فرهنگی دارالحدیث تاکید کرد: ذاکران بخشی از اشعار خود را دعوت به عقاید درست ارزش‌های دینی و اخلاقی اختصاص دهند اشعار صرفا مرثیه نباشد اینکه امام حسین(ع) به  امر به معروف و نهی از منکر اشاره می‌کنند مهم ترین معروف رشد اخلاق حسنه مردم است.

رئیس دانشگاه قرآن و حدیث گفت: اشعاری که در مجالس قرائت می شود باید پرمغز و معنا باشد و گریه انداختن مردم به هر قیمتی و با هر تعابیری کار درستی نیست و متصدیان فرهنگی و محتوایی هم باید مطالب مفید و آگاهی بخش در اختیار مداحان قرار دهند.

آیت الله محمدی ری شهری گفت: هدف امام حسین(ع) امر به معروف و نهی از منکر بود که یکی از آثار آن آگاهی بخشی به آحاد جامعه است.

نویسنده کتاب شهادت نامه امام حسین علیه السلام با بیان اینکه مداح اهل بیت(ع) یک مبلغ و پیام رسان است افزود: مداحان باید دقت کنند که در مجالس خود آگاهی بخش و جهل زدا باشند و بدانند که امام حسین(ع) خون پاکش را برای بصیرت بخشی و نجات جامعه از جهل و گمراهی تقدیم اسلام کرد و برای تحقق این هدف ، ذاکر اهل بیت(ع) خود باید از آگاهی های لازم برخوردار باشد.

آیت الله محمدی ری شهری احیای امر اهل بیت(ع) را از مهمترین کارکردهای مجالس روضه ذکر کرد وافزود: امر اهل بیت(ع) حاکمیت و نظام مبتنی بر آرمان های آنان است و این آرمان ها چیزی جز تقویت پایگاه و جایگاه اهل بیت(ع) در جامعه نیست.

در ابتدای این دیدار محمد حاج ابوالقاسمی مسوول سازمان بسیج مداحان سپاه سیدالشهدا(ع)، گزارشی مختصر از فعالیت های جامعه مداحان بسیجی شهرری ارائه کرد.

در پایان این دیدار از خانواده شهید سید داود حسینی مداح اهل بیت(ع) با اهدای لوح تجلیل شد.

خبرگزاری فارس :
خبرگزاری ایکنا :
خبرگزاری ایرنا :