پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله
إنّ مِمّا يَلحَقُ المؤمنَ مِن عَمَلِهِ و حَسناتِهِ بعدَ مَوتهِ عِلما علّمَهُ و نَشَرَهُ ، و وَلَدا صالِحا تَرَكَهُ ، أو مصحَفا وَرَّثَهُ ، أو مَسجِدا بَناهُ ، أو بَيتا لاِبنِ السَّبيلِ بَناهُ ، أو نَهرا أجراهُ ، أو صَدَقَةً أخرَجَها مِن مالِهِ في صِحَّتِهِ و حياتِهِ تَلحَقُهُ مِن بعدِ مَوتِهِ .
از اعمال و حسنات مؤمن آنچه پس از مرگش [ثوابش] به او مىرسد، دانشى است كه تعليم دهد و منتشر كند، يا فرزند صالحى كه از خود بر جاى گذارد، يا مصحفى كه به ارث گذارد، يا مسجدى كه بسازد، يا خانهاى كه براى مسافران بسازد، يا نهرى كه حفر كند، يا صدقهاى كه در زمان تندرستى و حيات از دارايى خود برقرار سازد [ثواب اينها ]بعد از مرگش به او مىرسد.
الترغيب و الترهيب : ج۱ ص۱۹۹ ح۲۴
مشخصات :
چکیده :
(۳۴)سیمای علی(ع) در قرآن
خسروی، حبیبالله
دانشگاه آزاد اسلامی واحد كرجاستاد : امامی، ابوالقاسمسال : ۱۳۷۵
در این پایاننامه ، آیاتی كه برابر روایات در شأن حضرت علی(ع) نازل شده با آیاتی كه آن حضرت در روایات مصداق بارز آنها معرفی شده، بررسی و ارائه شدهاند. نویسنده در این زمینه از سه تفسیر از اهل سنت به نامهای الدر المنثور سیوطی، تفسیر فخررازی و تفسیر زمخشری و سه تفسیر از شیعه به اسامی برهان بحرانی، تفسیر لاهیجی و تفسیر فرات كوفی بهره برده است. محتوای پایاننامه در دو فصل با عناوین علی(ع) در آیات مكی و علی (ع) در آیاتمدنی تنظیم شده است .