3 . علوم الحديث
علوم الحديث، نشريه اى است علمى ـ تخصّصى در زمينه حديث و علوم مرتبط به آن كه با هدف انتشار پژوهش هاى مرتبط با حديث و علوم حديث و معرّفى محدثان بزرگ و آثار آنان و نقد و بررسى در حوزه حديث و آثار حديثى و تصحيح برخى از نسخه هاى كمياب حديثى و اطّلاع رسانى در حوزه فعّاليت هاى حديث، منتشر مى شود.
صاحب امتياز اين نشريه ، دانشكده علوم حديث و مدير مسئول آن ، محمّد محمدى نيك (رى شهرى) و سردبير آن ، سيّد على قاضى عسكر است . علوم الحديث ، به صورت دو فصل نامه ، در قطع وزيرى و به زبان عربى از محرّم 1418 قمرى (اردى بهشت 1376) در شهر رى منتشر شده است. تاكنون شماره بيستم مجله (1427 ق) به چاپ رسيده است .
بخش هاى مختلف نشريه ، عبارت اند از: سرمقاله، پژوهش هاى حديثى، علوم حديث، محدّثان و آثارشان، نقد و بررسى، نسخه هاى حديثى كمياب، و گزارش فعّاليت هاى حديثى.
حجم صفحات علوم الحديث، در هر شماره، حدود سيصد تا چهارصد صفحه است.
4 . نهج البلاغه
فصل نامه پژوهشى و اطّلاع رسانى نهج البلاغه ، نشريه اى است تخصّصى كه به معرّفى آثار و تحقيقات مرتبط با نهج البلاغه و سيره امام على عليه السلام و نيز طرح ها و نظريات مرتبط با آن مى پردازد. همچنين ، در زمينه اطّلاع رسانى ، از پژوهش هاى انديشمندان و پژوهشگران در حوزه هاى ياد شده و ارائه ديدگاه هاى آموزشى آنان ، بهره مى گيرد .
صاحب امتياز اين نشريه ، بنياد نهج البلاغه و مدير مسئول آن ، سيّد جمال الدين دين پرور است .
اين نشريه ، در قالب فصل نامه ، در قطع وزيرى و به زبان فارسى از پاييز 1380 در تهران منتشر شده است. جديدترين شماره انتشار يافته آن ، شماره 16 ـ 17 است كه در اسفند 1385 ، منتشر شده است. بخش هاى مختلف نشريه عبارت اند از: مقالات، گفتگو، معرّفى كتاب و گزارش. بخش معرّفى كتاب ، خود ، حاوى معرّفى آثار، تازه هاى نشر و معرّفى پايان نامه هاست.
فصل نامه نهج البلاغه ، از شماره چهار ، هر شماره اختصاص به يك موضوع يافته است. شماره 4 و 5 ، ويژه «رهبرى و حكومت اسلامى» است و شماره 6 به «شريف رضى رحمه الله» اختصاص يافته است. شماره 7 و 8 ، ويژه «اوضاع سياسى، اجتماعى دوران حضرت على عليه السلام » است و شماره 9 و 10 ، اختصاص به «عزّت و كرامت انسان ، با نگاه خاص به مسئله زنان» دارد .