در ايوان بهايي - صفحه 153

قرائت گرديد. يک مقاله هم فقط در نشست علمي همايش، ارائه گرديد. بنا بر اين، به 22 موضوع، اصلاً پرداخته نشد و به هشت موضوع نيز، پردازشي در خور آنها، نشده است که با توجّه به در پيش بودن همايش «بررسي ابعاد فقهي، ادبي و عرفاني شيخ بهايي»، نگاهي شايسته بدانها، بايسته است. در کنار اين حرکت علمي ـ تبليغي، معاونت پژوهشي دانشکده، با حمايت دانشجويان دانشکده علوم حديث قم، وبلاگ همايش را به نشاني www.sheykhbahaee.parsiblog.com، راه‌اندازي کرد که مورد استقبال پژوهشگران و دانشجويان، قرار گرفت.
طبق اعلام قبلي، همايش بزرگداشت شيخ بهايي، در تاريخ دوازدهم اردي‌بهشت ماه 1387 خورشيدي، مشتمل بر اين برنامه‌ها، برگزار شد:
سرود جمهوري اسلامي ايران ـ که رسميت‌بخش مراسم بودـ ؛
تلاوت قرآن کريم ـ که زينت بخش آغاز مراسم و عطر آگين کننده مجلس بودـ ؛
سخنراني حجة الاسلإم والمسلمين مسعودي، معاونت پژوهشي دانشكده علوم حديث؛
ارائه دو مقاله: «زندگي‌نامه شيخ بهايي» و «نو‌يافته‌هاي زندگي شيخ بهايي»، به وسيله آقايان حيدرى فطرت و صدرايى خويى؛
اجراي نماهنگ زيبايي در باره شيخ بهايي؛
ارائه مقالات: «نخستين توضيح المسائل فارسي» و «گزيده‌نگاري»، به وسيله آقايان هاشمزاده و نظرى منفرد؛
برگزاري نشست علمي با حضور حجج اسلام سيد محمد کاظم طباطبايي، علي راد و حميدرضا سالارکيا؛
اجراي مدّاحي براي بزرگداشت مقام معلّم، به مناسبت روز معلّم و سالگرد شهادت استاد شهيد مطهّري؛
سخنراني رئيس محترم دانشکده علوم حديث، آية الله محمّدي ري شهري، که حُسن ختام همايش بود.
گفتني است که مدعوّين اين مراسم، افزون بر آيات عظام، سبحانى، كريمى مازندرانى و مسعودى خمينى، اساتيد و دانشجويان دانشکده‌هاي علوم حديث قم، شهر ري و دانشکده مجازي حديث، پژوهشگران پژوهشکده علوم و معارف حديثي، اساتيد و دانشجويان دانشکده اصول دين، دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌هاي قم، پرديس، شاهد، مؤسّسه امام خميني، حوزه و دانشگاه، همچنين طلاب مدارس علميه فيضيه، الهادي، امام خميني، حجّتيه، معصوميه و شهيدين و مراکز تخصصي حديث حوزه علميه قم و اصفهان، رهپويان سيد الشّهدا و حوزه علميه حضرت عبدالعظيم( (بخش خواهران) بودند. استقبال از اين همايش، به حدّي بود که از دقايق اوّليه شروع مراسم، تالار باشکوه

صفحه از 158