خاك سپرده شد ۱ .
آثار مؤلّف
صاحب مكارم الآثار در شرح حال مؤلّف، يازده اثر از وى نام مى برد كه در ذيل همراه با توضيحاتى ذكر مى شود:
1. قناطر الوصول إلى [مدائن] علم الاُصول: ظاهرا مهم ترين اثر وى مى باشد و شامل سه جلد بوده است. تأليف آن در روز جمعه 18 ذى قعده 1273ق به پايان رسيده است. نسخه اى از جلد سوم اين كتاب در كتاب خانه مجلس شوراى اسلامى با شماره 14465 نگهدارى مى شود ۲ .
2. الرسالة الهلالية: رساله اى كوتاه در مباحث نجومى است كه تأليف آن در 27 رجب 1266ق پايان يافته و اخيرا (سال 1384 شمسى) با همّت محقّق گرامى جناب آقاى رضا مختارى و در شماره دوم ميراث فقهى (جلد اوّل در رؤيت هلال) به زيور طبع آراسته گرديده است. ۳ اين رساله تنها اثر منتشر شده از مرحوم شهدادى است.
3. اللؤلؤ المكنون: موضوع اين رساله وقت نافله ظهر و عصر است و تأليف آن در پنجم شوّال 1266ق پايان پذيرفته و با تحقيق اين جانب به زودى منتشر خواهد شد.
4. الدرّة الحمراء: رساله حاضر و با موضوع كيفيت زيارت عاشوراست كه توضيح آن در ادامه خواهد آمد.
5 . نظم الدرر: اين رساله در مبحث طهارت و ۴ تاريخ تأليف آن مربوط به
1.مكارم الآثار، ج ۶، ص ۲۲۳۲.
2.فهرست نسخه هاى خطى مجلس شوراى اسلامى، ج ۳۸، ص ۶۱۱.
3.ر.ك: رؤيت هلال، ج ۱، ص ۶۱۱ ـ ۶۱۸.
4.... مرحوم معلّم حبيب آبادى، اين كتاب را چنين معرفى مى نمايد: «يازدهم: كتاب نظم الدرر در حلّ و عقد مختصر» و در ادامه مى فرمايد: «و ظاهرا مقصود، كتاب مختصر [در علم معانى و بيان از ]محقّق تفتازانى باشد...»؛ امّا بنابر آنچه از تقريظ مرحوم حاج محمّد جعفر آباده اى بر كتاب قناطر الوصول گذشت، اين كتاب (نظم الدرر) مربوط به مبحث طهارت است نه مباحث علم معانى و بيان.