معاون پژوهش جامعهالزهرا(س) از برگزاری کارگاه «روش پژوهش با نرمافزارهای حدیثی» خبر داد.
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از روابط عمومی و بین الملل، دکتر «سیده سعیده غروی»، معاون پژوهش جامعهالزهرا(س) با اعلام خبر برگزاری این کارگاه گفت: کارگاه «روش پژوهش با نرم افزارهای حدیثی» روز دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ماه به همت معاونت پژوهش جامعهالزهرا(س) در پژوهشگاه حضرت معصومه(س) برگزار شد.
وی، هدف از برگزاری این کارگاه را آشنایی دانش پژوهان و طلاب جامعهالزهرا(س) با انواع مهارتهای پژوهشی با استفاده از نرمافزارهای حدیثی عنوان کرد.
معاون پژوهش جامعهالزهرا(س) یادآور شد: این کارگاه با حضور و سخنرانیحجت الاسلام والمسلمین احسان سرخهای، عضو هیئت علمیدانشگاه قرآن و حدیثبرگزار شد.
غروی افزود: در این کارگاه به موضوعاتی چون «معرفی انواع نرمافزارهای پژوهشی»، «مشاهده و مطالعه متون منابع» و «شیوه فیشبرداری و انتقال اطلاعات به فایل» پرداخته شد.
وی تصریح کرد: «شیوه استفاده از عملگرها در جستجو»، «دسترسی به لغتنامهها در حین پژوهش»، «نحوه ارتباط منابع مرتبط با یکدیگر و مطالعه همزمان آنها باهم»، «جستجو در آیات قرآن» و «شیوه دستیابی به احادیث مشابه» از دیگر محورهای مورد بحث در این کارگاه بود