امام صادق علیه السلام
لا تَزالُ شيعَتُنا مَرعِيّينَ مَحفوظينَ مَستورينَ مَعصومينَ ما أحسَنُوا النَّظَرَ لِأَنفُسِهِم فيما بَينَهُم وبَينَ خالِقِهم، وصَحَّت نِيّاتُهُم لِأَئِمَّتِهِم، وبَرّوا إخوانَهُم؛ فَعَطَفوا عَلى ضَعيفِهِم وتَصَدَّقوا عَلى ذَوِي الفاقَةِ مِنهُم.
شيعيان ما، تا زمانى كه در روابط ميان خود و خدايشان نيك بنگرند، و به پيشوايانشان حسن نيّت داشته باشند، و به برادرانشان نيكى كنند، و با ناتوانشان دلسوز و مهربان باشند، و به نيازمندانشان كمك كنند، همواره [از جانب خداوند عز و جل] مورد عنايت، محفوظ، و در پناه و مصون خواهند بود.
المحاسن : ج ۱ ص ۲۵۸ ح ۴۹۲
راوی: كتاب «مكتب حدیثی شیعه در كوفه» به حوزه حدیثی كوفه، تا پایان قرن سوم هجری پرداخته است. این كتاب در شمارگان ۵۰۰ نسخه به تازگی از سوی سازمان چاپ و نشر دارالحدیث منتشر شده است.
در ابتدای این كتاب آمده است؛ حدیث پس از قرآن مهم ترین میراث تاریخ اسلامی است كه دربردارنده بسیاری از مباحث و مسائل مطرح در سه قرن نخستین حیات اسلام است. آگاهی از چگونگی شكل گیری این میراث گران بها می تواند به فهم حدیث در ابعاد مختلف اعتقادی، اخلاقی، فقهی، تاریخی و ... كمك كند.در حوزه تشیع، تاریخ حدیث، كمتر مورد توجه قرار گرفته است و لازم است حدیث پژوهان و مؤسسات حدیث پژوهی بخشی از توان خویش را صرف مباحث مربوط به تاریخ حدیث نمایند. به همین منظور گروه پژوهشی تاریخ حدیث در پژوهشكده علوم و معارف حدیث، شكل گرفت و نخستین اقدام آن تدوین یك دوره «تاریخ حدیث شیعه از ابتدا تا عصر حاضر» بود. این مجموعه در پنج جلد طراحی شد كه چهار جلد آن تا كنون منتشر شده و تدوین پنجمین مجلد آن نیز به زودی به پایان می رسد.گفتنی است، چاپ اول كتاب «مكتب حدیثی شیعه در كوفه» تا پایان قرن سوم هجری، گرداوری سعید شفیعی، با شمارگان ۵۰۰ نسخه جلد گالینگور و بهای ۴۰۰۰ تومان به تازگی از سوی سازمان چاپ و نشر دارالحدیث منتشر شد.