امام حسین علیه السلام
ـ حينَ قُتِلَ ابنُهُ عَلِيٌّ الأَكبَرُ ـ: اللّهُمَّ دَعَونا لِيَنصُرونا فَخَذَلونا وقَتَلونا ، اللّهُمَّ فَاحبِس عَنهُم قَطرَ السَّماءِ ، وَامنَعهُم بَرَكاتِ الأَرضِ ، فَإِن مَتَّعتَهُم إلى حينٍ ، فَفَرِّقهُم شِيَعا ، وَاجعَلهُم طَرائِقَ قِدَدا ، ولا تُرضِ الوُلاةَ عَنهُم أبَدا .
ـ از امام حسين عليه السلام (هنگامى كه فرزندش على اكبر كشته شد) ـ: خداوندا! كوفيان، ما را فرا خواندند تا يارىمان كنند؛ امّا ما را وا نهادند و كُشتند. خداوندا! بارانِ آسمان را از ايشان باز دار و بركتهاى زمين را از ايشان دريغ كن و اگر تا مدّتى [از زندگى] برخوردارشان ساختى، آنان را پراكنده ساز و دچار اختلافشان بگردان و هيچ گاه زمامداران را از ايشان، خشنود مكن .
الطبقات الكبرى (الطبقة الخامسة من الصحابة) : ج 1 ص 471 .
راوی: حجت الاسلام و المسلمين «سيدی»، كتاب های خطی را از مهمترين ميراث مذهب تشيع دانست و بر حفظ و حراست آن تأكيد كرد.
حجت الاسلام «سيدی» از اساتيد حوزه علميه و متولی كتابخانه و مخطوطات خاندان ميرزای قمی، در گفتگو با راوی، با اشاره به اينكه بسياری از اين ميراث در نقاط مختلف دنيا در دست افرادی است كه از ارزش آن بی اطلاع هستند تصريح كرد: اين وظيفه مراكزی مانند مركز بين المللی تصاوير مخطوطات اسلامی است كه با شناسايی و خريدن اين كتابهای خطی از صاحبانشان در حفظ و نگهداری اين منابع كوشش كنند.وی با بيان اينكه اين ميراث می تواند منبع ارزشمند و پشتوانه قوی برای محققان باشد گفت: اين وظيفه ماست كه اين منابع را جمع آوری، تصحيح و ترميم كنيم و در اختيار محققان و پژوهشگران قرار دهيم.اين كارشناس كتب خطی با ابراز تمايل به همكاری نزديك با مركز بين المللی تصاوير مخطوطات اسلامی افزود: اگر مسئولان امر تمايل داشته باشند می توانم در بخش جمع آوری اطلاعات در رابطه با نسخ خطی خصوصاً نسخ خطی موجود در كشور هند با اين مركز همكاری داشته باشم.
نمايشگاه «مركز بين المللی مخطوطات اسلامی» صبح چهارشنبه ۲۸ مهرماه ۱۳۸۹ با حضور رئيس دفتر رهبر معظم انقلاب، توليت آستانه مقدسه حضرت معصومه (س) و جمعی از اساتيد، فضلا، طلاب و پژوهشگران حوزه علميه قم در مؤسسه علمی ـ فرهنگی دارالحديث افتتاح شد.