امام رضا علیه السلام
مَن كانَ يَومُ عاشوراءَ يَومَ مُصيبَتِهِ و حُزنِهِ و بُكائهِ ، يَجعَلِ اللّهُ عزَّ و جلَّ يَومَ القِيامَةِ يَومَ فَرَحِهِ و سُرورِهِ .
هر كه روز عاشورا روز سوگوارى و اندوه و گريه اش باشد، خداوند عزّ و جلّ روز قيامت را روز شادى و سرور او قرار دهد.
علل الشرائع : 227/2.
راوی: توليت آستان مقدس حضرت عبدالعظيم الحسنی(ع) در ديدار رييس شبكه سيمای قرآن گفت: عوام زدگی از آفات جدی در تبليغات دينی و مذهبی است، زيرا اين آفت موجب می شود عوام زدگی در حوزه همه معارف دينی تشديد شود.
به گزارش راوی، «پيشنمازی»، رييس جديد شبكه سيمای قرآن و معارف روز يكشنبه با آيت الله محمدی ری شهری ديدار كرد.آيت الله محمّدی ری شهری در اين ديدار اظهار كرد: صدا و سيما به عنوان يك نهاد اثر گذار فرهنگی می بايست با پرهيز از گرايش به آفت عوام زدگی در تبليغات دينی، ابتدا برنامه ها و فعاليت ها را با مبانی علمی و اصولی مورد سنجش قرار داده و در صورت وجود اعتبار و استناد صحيح، به ترويج و نشر آن بپردازد.رياست مؤسّسه علمی فرهنگی دارالحديث تصريح كرد: صرف مشتری داشتن و استقبال گروهی از مخاطبان از يك موضوع نمی تواند دليلی بر صحّت و مناسب بودن آن برای توليد و ساخت برنامه باشد.آيت الله محمّدی ری شهری گفت: شبكه قرآن به دليل ويژگی های منحصر به فرد خود ، می بايست برای تنوع مخاطبان برنامه توليد كند، يعنی از يكسو برای حفظ مخاطبان برنامه داشته باشد و از سوی ديگر بتواند مخاطبان جديد از گروه های مختلف را جذب كند.آيت الله محمّدی ری شهری، به مديرجديد شبكه سيمای قرآن و معارف گفت: هر كس كه مسوليتی را می پذيرد، بايد در دوران مسووليت خود، به شكلی برنامه ريزی و اقدام كند كه در بررسی های پس از اتمام دوران مسوليت، افسوس انجام ندادن كارهايی كه می توانسته انجام دهد را نخورد.وی گفت: بايد در عرصه های مسوليتی با همه توان حاضر شد و هدف را در تلاش ها و برنامه ها فقط رضايت الهی مدنظر قرار داد كه در اين صورت ، مشمول بركت و نصرت خاص از سوی پروردگار متعال خواهد شد.رييس مؤسّسه علمی فرهنگی دارالحديث تصريح كرد: از نكات مهم در كارهای فرهنگی و تبليغی در حوزه قرآن و معارف، شناسايی و بهره مندی از افراد قرآنی عميق بجای افرادی با معلومات سطحی است و در اين حوزه البته جذابيت نيز به عنوان يكی نكات مهم بشمار می رود.آيت الله محمّدی ری شهری وجود اقدامات پژوهشی برای جذب مخاطب را از ملزومات كار رسانه ای و تبليغی برشمرد و گفت: بايد از كارشناسان داخل سازمان و حتی مشاوران بيرونی برای شناسايی راه های جذب مخاطب بهره گيری كرد و در برهه های مختلف ؛ شرايط و نيازهای گوناگون مخاطبان را مورد مطالعه و بررسی قرار داد.رييس مؤسّسه دارالحديث قم گفت: در بررسی انواع روايات تفسيری قرآن كريم با نوعی از روايات مواجه می شويم كه قرآن را با زبان تصوير و تمثيل، تفسير می كنند.توليت آستان مقدّس حضرت عبدالعظيم الحسنی عليه السّلام همچنين استفاده از روش محاوره ای را برای بيان معارف اسلامی در توليدات تصويری، روشی مناسب دانست و گفت: می بايست توليدات تصويری از ثمراتی علمی و عملی و همراه با نيازهای روز جامعه برخوردار باشد.آيت الله محمدی ری شهری اظهار اميدواری كرد: شبكه سيمای قرآن و معارف در دوران جديد مديريتی خود در حوزه نشر معارف اسلامی به صورت جهشی ارتقاء كيفيت پيدا كند.پيش نمازی رييس شبكه قرآن و معارف سيما نيز در اين ديدار با تأكيد بر اهميت حضور مؤثّر رسانه ای در فضای رقابتی با دنيای غرب، استفاده از فضای بصری و تصوير سازی برای انتقال پيام های قرآنی و معارفی را برای اثر گذارتر شدن كلام جزء اولويت های كاری شبكه سيمای قرآن و معارف برشمرد.وی با ارائه سرفصل برنامه های آتی شبكه قرآن و سيما خواستار كمك های مطالعاتی و پژوهشی دانشكده علوم حديث برای بهره مندی در توليدات قرآنی و معارفی در شبكه سيمای قرآن و معارف شد.