تاريخ : پنج شنبه 1390/2/15 تاریخ ایجاد:
کد خبر: 6286
مراسم هفتمین روز درگذشت حجت الاسلام والمسلمین مهدوی برگزار شد

مراسم هفتمین روز درگذشت حجت الاسلام والمسلمین مهدوی برگزار شد

به مناسبت درگذشت مبلغ و چهره فعال در عرصه بین الملل «حجت الاسلام و المسلمین محمد شریف مهدوی» مجلس بزرگداشتی روز پنج شنبه 15 اردیبهشت ماه در مؤسسه علمی ـ فرهنگی دارالحدیث برگزار شد

در این مراسم كه با حضور آیت الله محمدی ری شهری، پژوهشگران پژوهشكده علوم و معارف حدیث، و همكاران آن مرحوم برگزار شد، حجت الاسلام و المسلمین «احسانی فر»، در سخنانی با اشاره به صفات اخلاقی، و علمی آن عالم فرزانه ازحجت الاسلام و المسلمین «مهدوی»به عنوان انسانی متعهد یاد كرد و افزود:
ایشان در طول زندگی با بركت خویش در داخل و خارج از كشور برای دفاع از مكتب اهل بیت(ع) بیش از هزار سخنرانی ایراد كرده بود و روحیه ای ناب، ارزشمند و متعهد به مسؤلیت شناسی طلبه گی داشت.
وی در ادامه افزود: حجت الاسلام مهدوی دانشمندی، فاضل متدین و متعهد از خیل سربازان امام زمان(عج) بود و تقوا را همیشه پیشه راه خویش كرده بود.
وی با تاكید بر اهمیت تقوا تصریح كرد، شیطان همیشه در كمین است تا به واسطه كشش های مختلف دنیا انسان را به سوی گناه اعتقادی یعنی كفر و ظلالت كشاند.

گفتنی است، حجت‌الاسلام والمسلمين محمد شريف مهدوی شاهرودی، معاون بين‌الملل مؤسسه علمی ـ فرهنگی دارالحديث، پنجشنبه هشتم ارديبهشت‌ماه به ديار باقی شتافت.
حجت‌الاسلام والمسلمين محمد شريف مهدوی شاهرودی، فرزند مرحوم آيت‌الله مهدوی شاهرودی، عالمی فعال در عرصه بين‌الملل بود كه تجربه درخشانی در نشر معارف اهل‌بيت عليهم‌السلام در كشورهای خارجی داشت.
آخرين سمت اجرايی اين عالم وارسته، معاونت بين‌الملل مؤسسه علمی ـ فرهنگی دارالحديث و معاون توليت آستان مقدس عبدالعظيم حسنی(ع) بود
حجت‌الاسلام مهدوی، در مدت حضور خود در خارج از كشور بيش از هزار سخنرانی در مجامع بين‌المللی داشت كه توانست تأثير بسزايی در گرايش مردم به‌ويژه مردم كشورهای آفريقای جنوبی به مكتب اهل‌بيت (عليهم‌السلام) داشته باشد.
مرحوم مهدوی به دليل تسلط بر زبان‌های انگليسی و عربی، متون ارزشمند بسياری را درباره اسلام و تشيع به زبان‌های مختلف ترجمه و يا مديريت كرده و در اختيار علاقه‌مندان قرار داده بود، وی همچنين سا‌ل‌ها دبير زبان انگليسی مدارس علوی و نيكان بود.
سال‌ها تدريس زبان انگليسی در دبيرستان‌های كشور، قبل از انقلاب (دبيرستان علوی و نيكان)؛ تحصيل در دانشكده حقوق دانشگاه تهران و اخذ مدرك كارشناسی از اين دانشگاه در سال ۵۷؛ نمايندگی امام در كشورهای استراليا و زلاند نو و امور تبليغی در اين كشور و بيش از ۵۰ كشور در طول مدت ۶ سال نمونه‌ای از سوابق علمی اين عالم وارسته بود.
نظارت و مديريت ترجمه كتاب‌های منتخب ميزان‌الحكمه (The Scale of Wisdom) سياست‌نامه امام‌علی (عليه‌السلام) (Imam Ali (A.S) and Political Leadership)؛ حكمت‌نامه كودك (Child in the Quran and Sunnah)؛ ابوطالب مومن(Abutalib the Believer) و حديث تلاش (Story of Endeavors) بخشی از فعاليت‌های ترجمه و تدوين ايشان است.

خبرگزاری فارس :
خبرگزاری ایکنا :
خبرگزاری ایرنا :