تاريخ : یکشنبه 1390/5/9 تاریخ ایجاد:
کد خبر: 6582
آزمون پايانی «آشنايی با معارف نهج‌البلاغه» در دانشكده علوم حديث برگزار شد

آزمون پايانی «آشنايی با معارف نهج‌البلاغه» در دانشكده علوم حديث برگزار شد

یک شنبه ۹/۵/۹۰

پایگاه حدیث نت: آزمون پايانی نخستين دوره كوتاه مدت آشنايی با معارف نهج‌البلاغه در دانشكده علوم حديث، شنبه هشتم مرداد در تالار شيخ مفيد (ره) دانشكده علوم حديث برگزار شد.

به گزارش پایگاه حدیث نت، به نقل از روابط عمومی دانشكده علوم حديث، ۲۳۰ نفر از شركت كنندگان در مرحله مقدماتی نخستين دوره كوتاه مدت آشنايی با معارف نهج البلاغه، در آزمون پايانی دوره شركت كردند.
بر اساس اين گزارش، قرار است برای پذيرفته شدگان، گواهی نامه صادر شود.
گفتنی است، مرحله مقدماتی دوره كوتاه مدت آشنايی با معارف نهج البلاغه از ۱۸ تا ۲۹ تيرماه و در ۳۶ ساعت آموزشی توسط اعضای هيأت علمی دانشكده علوم حديث برگزار شد.
در مرحله مقدماتی دوره كوتاه مدت آشنايی با معارف نهج البلاغه مباحثی هم چون شناخت در نهج البلاغه، خداشناسی در نهج البلاغه، شخصيت شناسی امام علی عليه السلام در نهج البلاغه و هم چنين مباحث اجتماعی نهج البلاغه، سياست و حكومت در نهج البلاغه، عرفان در نهج البلاغه، دنيا در نهج البلاغه و نيز مباحث فرهنگی در نهج البلاغه، اخلاق و تربيت در نهج البلاغه و كتاب شناسی عمومی – فارسی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
خاطرنشان می شود دانشكده علوم حديث تاكنون ۲۷ دوره آموزشی كوتاه مدت در حوزه معارف اهل بيت عليهم السّلام در اين دانشكده، تهران و شهرستان ها برگزار كرده است.

خبرگزاری فارس :
خبرگزاری ایکنا :
خبرگزاری ایرنا :