مطالعه کتاب خرید کتاب دانلود کتاب عنوان کتاب : الفوائد الرجالیة
زمان پدیدآورنده: 1276 ـ 1352ق
محل نشر :
ناشر : خطی
نوبت چاپ :
تاریخ انتشار :
تعداد جلد :
تعداد صفحه :
شمارگان :
قطع :
زبان : عربی
نوع جلد :
رده بندی کنگره :
شابک :
جستجو در Lib.ir الفوائد الرجالیة
متن کتاب در بردارنده 51 فایده رجالی در موضوع راویان حدیث به همراه ذکر اقوال علما و بررسی ادلّه آنهاست.
متن کتاب در بردارنده ۵۱ فایده رجالی در موضوع راویان حدیث به همراه ذکر اقوال علما و بررسی ادلّه آنهاست.
در خاتمه کتاب، سی اشکال بر مطالب رجالی موجود در کتاب های علما، مطرح و بررسی شده است.
در نهایت، بعضی از رجالی که مورد اختلاف علما هستند، مورد بحث واقع شده اند. محمّد حسین آیتی در بهارستان (ص ۲۶۷) و محقّق تهرانی در الذریعة (ج ۲۰، ص ۲۱۸، ش ۲۶۶۲) این قسمت از کتاب را با عنوان مختلف الرجال، به طور مستقل فهرست نموده اند و محقّق تهرانی اشاره نموده است که این کتاب، همراه الفوائد الرجالیةی همین مصنّف، آورده شده است.
ایشان همچنین مختلف الرجال را با عنوان رجال الشیخ محمّد (ج ۱۰، ص ۱۴۳) و الفوائد الرجالیة را با همین عنوان در الذریعة (ج ۱۶، ص ۳۳۹، ش ۱۵۷۱) فهرست نموده است.
شایان ذکر است که در المسلسلات فی الاجازات (ج ۲، ص ۱۰)، مؤلّف این کتاب را محمّد باقر بن محمّد حسن قاینی بیرجندی معرّفی کرده است و در فهرست نسخه های خطّی کتاب خانه آیة اللّه مرعشی (ج ۸، ص ۳۹۸، ش ۳۱۷۱) نام مؤلّف، محمّد بن محمّد باقر قاینی آمده است؛ امّا هر دو نام برای یک نفر ذکر شده اند.