113
فهرستگان نسخه هاي خطي (حديث و علوم حديث شيعه) ج10

4686 . مصاريع النجاح فى شرح دعاء الصباح (عربى)

از: محمد مهدى بن اسد الله فومنى گيلانى، جلال الدين (زنده در 1241ق)

گزارشى است به شيوه حكما و عرفا بر دعاى صباح على عليه ‏السلام ، كه تأليف آن در روز جمعه دوم رجب 1241ق به پايان رسيده ، و به فتحعلى شاه قاجار هديه گرديده است.
[ نشريه نسخه هاى خطى: 7/292]
آغاز: لك الحمد يا من لا يحيط على جذر اصم حمده تحقيقا الاعلمه القديم.

نسخه‏ها:

28372/1 ـ تهران، حسين مفتاح: 1314، نسخ، جلال الدين محمد مهدى بن اسد الله فومنى گيلانى (مؤلف)، 1241ق] نشريه نسخه هاى خطى: 7/292].
28373/2 ـ مشهد، دانشكده الهيات: 1283، آغاز: برابر نمونه، نسخ، بدون نام كاتب، بدون تاريخ كتابت] فهرست الهيات مشهد: 2/422].

مصباح الفلاح فى شرح دعاء الصباح

از: هادى بن مهدى سبزوارى، ملا

رجوع كنيد به: شرح دعاء الصباح.

4687 . مصباح الجنان و مفتاح الجنان (شرح جنة الامان الواقية كفعمى) (فارسى)

از: شرف الدين بن شاه حسين بيرمى لارى (قرن 12ق)

شرح، ترجمه، تهذيب و تلخيصى است از كتاب «جنة الامان الواقية» شيخ كفعمى كه به درخواست ميرزا محمد رفيع مستوفى رشت در ربيع الاول 1140ق نگاشته شده است. مترجم مقدمه‏اى در بيان مقدمات صلوات و خاتمه‏اى در بيان بعضى از سور قرآنى و تعقيبات نماز هاى يوميه شامل دو فصل ، بر اصل كتاب افزوده است. وى ابتدا فهرست فصول چهارگانه كتاب را ذكر نموده و اسامى كتب ادعيه را به صورت برائت استهلال در خطبه كتاب آورده است.
[ الذريعة: 21/105]


فهرستگان نسخه هاي خطي (حديث و علوم حديث شيعه) ج10
112

4684 . مشكاة الزائرين (فارسى)

از: ابراهيم بن ابى الحسن حسنى، سيد

زيارت نامه‏اى شامل يك مقدمه و هفت باب و يك خاتمه است ، كه در آن از مزار على زواره‏اى (مرآة الصفا ، مولى ابوالحسن على بن حسن زواره اى اصفهانى) ياد شده‏است.
[ الذريعه: 21/57]

نسخه‏ها:

28370 ـ قم، مدرسه حجتيه: 324، افتادگى دارد، بدون نام كاتب، بدون تاريخ كتابت [فهرست مدرسه حجتيه: 26].

4685 . مصابيح المتهجد (عربى)

از: محمد باقر حسينى (قرن 13ق)

رساله متوسطى در بيان آداب نماز شب ، مشتمل بر يك مقدمه و سه منهج و يك خاتمه ، با اين عناوين: مقدمه: در ثواب نماز شب و فضيلت مناجات و دعا و شرافت خضوع و خشوع و بكا و آنچه مستحب است بجاى آوردن آن در وقت خواب؛ منهج اول: در بيان وقت نماز شب؛ منهج دوم: در بيان كيفيت و ادعيه هشت ركعت نماز شب؛ منهج سوم: در بيان وقت نماز وتر و آداب و كيفيت و ادعيه آن؛ خاتمه: در بيان مسايل چند كه متعلق است به نماز شب و بعضى از تعقيبات نماز صبح .
آغاز: الحمد لله الذى جعل العبادة وسيلة لارتباط العباد بعالم .

نسخه‏ها:

28371 ـ تهران، سازمان مدارك فرهنگى: 126، آغاز: برابر نمونه، نسخ و نستعليق، على رضا بن محمد مومن كران سواد كوهى، دوشنبه 25 جمادى الثانى 1213ق، 67 برگ، 12 سطر، 10×15 [فهرست سازمان مدارك: 118].

  • نام منبع :
    فهرستگان نسخه هاي خطي (حديث و علوم حديث شيعه) ج10
    سایر پدیدآورندگان :
    قبادلو، رضا؛ حافظيان، ابوالفضل؛ سليماني، مهدي؛ آشتياني، احسان
    تعداد جلد :
    12
    ناشر :
    سازمان چاپ و نشر دارالحدیث
    محل نشر :
    قم
    تاریخ انتشار :
    1387
    نوبت چاپ :
    اول
تعداد بازدید : 14666
صفحه از 608
پرینت  ارسال به