مقدمه مى گويد: «ادعيه ضروريه كه اكثر اوقات در سفر و حضر به آن احتياج افتد به تاريخ دوازدهم شهر جمادى الثانى سنه ثلاث و خمسون بعد الالف از كتب معتبره انتخاب كرده ... و اين مجموعه را مسمى به نهج السالكين گردانيد مشتمل بر مقدمه و سه باب و خاتمه» .
آغاز: سبحانك اللهم و بحمدك ثنا و ستايش خداوندى را جلت عظمته سزاست.
نسخهها:
29590 ـ تهران، دانشگاه تهران: 1167، آغاز: برابر نمونه، نسخ، بدون نام كاتب، بدون تاريخ كتابت، 107 برگ] فهرست دانشگاه تهران: 6/2389].
وجهة العارفين و مقصد العابدين
از: مؤلف ناشناخته
رجوع كنيد به: جامع مؤيدى و فيض مؤبدى.
4862 . وجهة المقبلين و كعبة العارفين (فارسى)
از: مؤلف ناشناخته
كتابى مفصل در ادعيه و زيارات و اذكار و حرزهاى وارده از ائمه معصومين عليهم السلام ، كه در چند كتاب تنظيم شده و نسخه كتاب سوم آن در دست است ـ كه شامل چند باب و فصل است. در اين كتاب از «بحار الانوار» علامه محمد باقر مجلسى و «سفينة النجاة» ميرزا على اصغر قزوينى ياد شده است.
آغاز: كتاب سيم از كتاب مستطاب ... در ادعيه و اذكار صادره از ائمه اطهار.
نسخهها:
29591 ـ قم، مسجد اعظم: 3123، از انجام افتادگى دارد، آغاز: برابر نمونه، نسخ، بدون نام كاتب، قرن 13ق، 123 برگ، 25 سطر، رحلى [فهرست مسجد اعظم ، قديم: 418؛ فهرست مسجد اعظم،جديد].