کتاب شریف "الکافی" که توسط محققان برجسته پژوهشگاه قرآن و حدیث وابسته به موسسه دارالحدیث تحقیق شده و در سال ۱۳۹۷ منتشر شده بود تجدید چاپ شد.
کتاب «الكافى» مهمترین منبع جامع روايى شیعه و یکی از کتب اربعه است که توسط محمد بن يعقوب بن اسحاق كلينى، جمع آورى شده است.
این کتاب ارزشمند در پژوهشگاه قرآن و حدیث وابسته به موسسه دارالحدیث، زير نظر حجت الاسلام محمدحسين درايتى، از روى نسخه هاى متعدد تحقيق و تصحيح گرديده است.
مقام معظم رهبرى، حضرت آیت الله العظمی خامنه ای مد ظله العالی در پيام خود به كنگره بين المللى مرحوم كلينى (ره) درباره اين تصحيح، چنين فرمودند:
«به نظر اينجانب، چاپ عرضه شده به مناسبت اين گنگره، به خاطر تصحيح فنى بسيار خوب، مراجعه دقيق به نسخه هاى اصلى، ذكر گسترده نسخه بدلها، جدا كردن اسانيد از متن روايات و مزاياى ديگر، اثر برجسته و ارزشمندى است كه با سليقه به كار رفته در آن، ان شاءالله، يادگارى ماندگار خواهد بود».
در ابتداى طبع دار الحديث، ارشادات و توجيهاتى از سوى حضرت آية الله العظمی شبيرى زنجانى، در مورد تصحيح كتب حديثى، به ويژه كتاب« الكافى»، ذكر شده و سپس تقريظ حضرت آية الله العظمی سبحانى درج گرديده است.
این اثر پس از اعمال برخی اصلاحات و رفع اغلاط چاپ اول در پژوهشگاه قرآن و حدیث، با مشارکت عتبه مقدسه عباسیه تجدید چاپ شد.
🛒خرید کتاب:
⪼ فروشگاه انتشارات دارالحدیث واقع در قم ابتدای خیابان معلم
⪼ ارسال پیام در پیام رسان ایتا به آدرس : shop_darolhadith_ir@
⪼ فروشگاه مجازی انتشارات به آدرس https://shop.darolhadith.ir/