63
فصلنامه علوم حديث 1

علوم حديث: طلاب حوزه هاى علميه چگونه مى توانند به دانشكده راه يابند و آيا مدرك معادل را نيز خواهيد پذيرفت؟

محمدى رى شهرى: دانشكده علوم حديث به لحاظ ويژگيهاى خاص خود، طبيعى است كه بيشترين جاذبه را براى طلاب علوم دينى خواهد داشت؛ از اين رو ترتيبى داده ايم تا مدرك معادل نيز پذيرفته شود تا محققان و دانشجويان حوزه هاى علميه بتوانند از فرصت پيش آمده كمال بهره بردارى را بنمايند. همچنين دارندگان مدرك ديپلم كه ويژگيهاى لازم را براى ورود به دانشگاه دارا باشند از طريق كنكور پذيرفته مى شوند.

علوم حديث: آيا تصميم داريد در شهرستانها و يا در خارج كشور نيز شعبه هايى احداث نماييد؟

محمدى رى شهرى: تاكنون از برخى كشورها و نيز از تعدادى شهرستانها درخواستهايى براى احداث شعب دانشكده داشته ايم كه در حال بررسى امكانات و شرايط هر يك از آنها هستيم تا به فضل خداوند، همزمان با راه اندازى دانشكده در تهران، در برخى از آن مناطق نيز شعب دانشكده را افتتاح نماييم.

علوم حديث: آيا دانشكده شبانه روزى است؟ و از خارج كشور نيز دانشجو مى پذيرد يا نه؟

محمدى رى شهرى: بنا بر اين است كه از خارج كشور هم دانشجو بپذيريم ليكن در زمينه شبانه روزى بودن آن، هنوز به نتيجه قطعى نرسيده ايم؛ اگر روزى قرار شود به صورت شبانه روزى اداره شود امكانات آن را داريم.

علوم حديث: در اين مدت كه با احاديث و كتب حديثى سرو كار داشته ايد، چه تأثير روحى در خود احساس مى كنيد؟

محمدى رى شهرى: در زيارت جامعه آمده است: كلامكم نور و امركم رشد. كلام معصوم ـ ع ـ خود نور است و براى طالبان و حاملان آن نيز ايجاد نورانيت مى كند. آرامشى كه محقق در قرآن و حديث به آن دست مى يازد، هرگز در ساير علوم قابل دسترسى و دستيابى


فصلنامه علوم حديث 1
62

علوم حديث: از چه زمان اقدام به گزينش دانشجو خواهيد كرد و دانشكده علوم حديث از چه زمان آغاز به كار مى كند؟

محمدى رى شهرى: قرار است ان شاء الله براى مهر ماه سال 1376 دانشكده شروع به كار نمايد. طبيعى است كه از هم اكنون برنامه ريزى جهت گزينش دانشجو در حال انجام است و در موعد مقرر از طريق رسانه هاى گروهى به اطلاع همگان خواهد رسيد.

علوم حديث: مكان دانشكده كجاست و امكاناتى كه براى آن در نظر گرفته ايد در چه سطحى است؟

محمدى رى شهرى: در حال حاضر مركز دانشكده در شهررى و كنار مرقد مطهر حضرت عبدالعظيم حسنى ـ ع ـ با حدود بيست هزار متر زير بنا در حال احداث است. تمامى امكانات مورد نياز دانشكده در طرح اوليه پيش بينى شده است. سه كتابخانه در آنجا ايجاد خواهد شد: 1 ـ كتابخانه نسخ خطّى ـ 2 ـ كتابخانه تخصصى دانشكده ـ 3 ـ كتابخانه عمومى ـ تخصصى.
مركزى در ارتباط با علم نجوم در كنار دانشكده احداث مى شود كه هم براى دانشجويان و هم براى محققان خارج دانشگاه قابل استفاده خواهد بود.
خوابگاه دانشگاه، تعداد قابل توجهى دانشجو را مى تواند در خود جاى دهد. فضايى هم براى ورزش دانشجويان نظير استخر شنا و امثال آن پيش بينى شده است. براى محققانى كه از خارج كشور و يا شهرهاى ديگر به تهران مى آيند خوابگاه ويژه اى اختصاص يافته تا اگر يك يا دو ماه براى تحقيق، نيازمند سكونت در آنجا باشند بتوانند از امكانات دانشكده بهره بگيرند.
بخش ديگرى براى كامپيوتر و امور نرم افزارى و بانك اطلاعات در نظر گرفته شده است و به هر حال مجموعه احداث شده مى تواند پاسخگوى نيازهاى مادى و معنوى محققان و دانشجويان دانشكده باشد.
هم اكنون كار اسكلت دانشكده به اتمام رسيده و اميدواريم به موقع آماده بهره بردارى گردد.

  • نام منبع :
    فصلنامه علوم حديث 1
    تاريخ انتشار :
    پاييز 1375
    سردبیر :
    محمدی نیک (ری شهری)، محمد
    صاحب امتیاز :
    دانشکده علوم حديث
    مدیر اجرایی :
    محمد قنبری
    نشانی :
    قم، بلوار پانزده خرداد، شهرک جهاد، مؤسسه علمی فرهنگی دارالحدیث، ص پ : 37185-3431
    تلفن :
    0251-7176131
    امور مشترکان :
    0251-7176413
    دورنگار :
    0251-7785050
    پست الکترونیک :
    ulumhadith@hadith.net
    امتیاز :
    علمی - پژوهشی، به استناد نامه شماره 6219/3 - 85/7/3 کمیسیون بررسی نشریات علمی کشور
    جانشین سردبیر :
    مهدی مهریزی
تعداد بازدید : 12923
صفحه از 188
پرینت  ارسال به