مطالعه کتاب خرید کتاب
دانلود کتاب
عنوان کتاب : قلمرو رضایت
زمان پدیدآورنده: معاصر
محل نشر : قم
ناشر
: موسسه انتشاراتی دارالحدیث
نوبت چاپ
: اول
تاریخ انتشار
: 1402
تعداد جلد
: 1
تعداد صفحه
: 207
شمارگان
:
قطع :
رقعی
زبان
: فارسی
نوع جلد
:
رده بندی
کنگره : BP233/65
شابک
: 978-622-207-234-6
جستجو در Lib.ir
قلمرو رضایت
ارائه آموزههای اسلامی در بارۀ ابعاد عینی رضامندی در زندگی
بررسی ابعاد، مؤلفهها و چگونگی تجلی رضامندی در صحنۀ عینی زندگی
کتاب «»، به بررسی ابعاد، مؤلفهها و چگونگی تجلی رضامندی در صحنۀ عینی زندگی، میپردازد.
گذشته از مباحث نظری، چالش مهمّ رضامندی، این است که رضامندی در چه قلمروی از مسائل زندگی جریان دارد. اگر بخواهیم رضامندی را به صورت عینی در زندگی جریان دهیم، باید ابعاد زندگی را از منظر «رضامندی» بررسی کنیم. پرسش مهم این است که: رضامندی در صحنۀ عینی زندگی چگونه تجلّی مییابد؟ چه بُعدهایی را شامل میشود؟ و هر بُعد، شامل چه مؤلّفههایی است؟
آنچه در این کتاب به دنبال آن هستیم، ابعاد رضامندی از دیدگاه اسلام است. این اثر در نظر دارد آموزههای اسلامی در بارۀ ابعاد عینی رضامندی در زندگی را در نظمی نو و بیانی جدید ارائه کند. مطالب این کتاب، خلاصۀ کتاب الگوی اسلامی شادکامی است و تغییری در بنیان نظری آن داده نشده و تغییرات آن، تنها به اقتضای تلخیص بوده است.
مجموعه مباحث کتاب:
یک. ماهیت رضامندی که در فصل دوم گزارش شده،
دو. رضایت از تقدیر که در فصل سوم با عنوان تقدیر خوب آمده است،
سه. رضایت معیشتی که در فصل چهارم با عنوان معیشت خوب آمده،
چهار. رضایت اجتماعی که در فصل پنجم با عنوان روابط خوب آمده،
پنج. رضایت سیاسی که در فصل ششم با عنوان حکمرانی خوب بیان شده است.
برشی از کتاب:
رضامندی، بستر موفّقیت و كامیابی است. هیچ انسان موفّقی نیست كه از هنر «رضایت از زندگی» برخوردار نباشد. بدون رضامندی، امكان پیشرفت و موفّقیت وجود ندارد. انسانهای موفّق كسانی هستند كه با زندگی خود مشكلی ندارند. اشتباه نكنید! نمیگویم «در زندگی» خود مشكلی ندارند؛ بلكه میگویم «با زندگی» خود مشكلی ندارند. مشكل داشتن در زندگی، یک چیز است و مشكل داشتن با زندگی، چیز دیگر. اتّفاقاً در بیشتر موارد، انسانهای موفّق با مشكلات زیادی دست و پنجه نرم كردهاند؛ امّا احساس نارضایتی از زندگی نداشته و ندارند. میتوان گفت: رضامندی از زندگی، یكی از رازهای ناشناختۀ زندگی انسانهای موفّق است.
رضایت از زندگی، اگر هدف نباشد، دست کم، لازمۀ زندگی و بستر موفّقیت و کامیابی است. بدون احساس رضامندی، نمیتوان یک زندگی خوب و موفّق را سامان داد. افراد ناراضی توان و آرامش خاطر لازم برای طرّاحی، تدبیر و اقدام برای یک زندگی خوب را ندارند.