مناجات خويش را از شعاع رجحان كامل النور نمود ، تا سواد منتشر محرومى را از ساحت آفاق ، نيست و نابود گرداند . نه بر در خود حاجبى قرار داد كه خلق را از ورود منع نمايد ونه بر سر كوى خود پاسبانى گماشت كه مردم را به عنف از آن جا دور كند .
وَ هُوَ الّذي لا يُغْلَقُ بَابُهُ ، ولا يُهْتَكُ حِجَابُهُ ، ولا يُرَدُّ سَائِلُهُ ، و لا يُخَيَّبُ آمِلُهُ .
و جنود صلوات زاكيات ۱ ، و عساكر تحيات وافيات ۲ ، مزيد حشمت و اجلال و عظمت و اقبال شاهنشاه كشور وحى و الهام ، و شهريار مملكت فضل و انعام ، اعنى رسول انام و پيشواى خاص و عوام و آل كرام و اولاد عظام او باد الى يوم القيام .
اللّهُمَّ إِنِّي۳أَسْأَ لُكَ مِنْ سُلْطانِكَ بِأَدْوَمِهِ وَكُلُّ سُلْطانِكَ دَائِمٌ، اللّهُمَّ إِنِّي أَسْأَ لُكَ بِسُلْطانِكَ كُلِّهِ .
اى پادشاه پادشاهان ! و اى پناه دهنده بى پناهان ! اى نهايت اميد اميدواران ! و اى درگذرنده از جرم گنهكاران ! اى آن كه بى اذن تو سودى نمى بخشد شفاعت شفاعت خواهان ، و بى اراده تو ثمرى ندارد وساطت نامه سياهان ! به درستى كه اين بنده اميدوار و اين شرمنده تبه روزگار ، اين غريق بحر سيئات و ذنوب ، و اين اميدوار عفو و آمرزش ستار العيوب ، سؤال مى كنم تو را به حق سلطنت قاهره و غلبه ظاهره تو ، يا سؤال نماينده ام از جهت مظاهر پادشاهى لا يزال ، و مناظر توانايى و قدرت بى مثال تو ، به دائم ترين افراد سلطنت ، و مستمرترين مصاديق قدرت تو ، و حال آن كه همه افراد سلطنت تو مستمر و دائم ، و همه مصاديق قوّت و شوكت تو باقى و قائم است . خداوندا ! به درستى كه من سؤال مى كنم تو را به حق جميع مظاهر سلطنت ، و تمام مناظر قوت و قدرت تو كه از جمله آنهاست وجودات فائضة البركات ائمه طاهرين عليهم السلام و پيشوايان دين و خلفاى راشدين ، صلوات اللّه وسلامه عليهم أجمعين .
رباعى
آنان كه دستگير ضعيفان امت اندبر خلق از خداى جهان جمله رحمت اند
در مصحف وجود به ترتيب هر يكىبهر ثبوت لطف خداوند آيت اند