ترکیه حاصل تلاش چهل ساله این سازمان علمی است. برخی از مهمترین همایشهای بین المللی و نشستهای تخصصی این سازمان عبارتاند از:
_ الندوة العالمیة حول اهل السنة فی التاریخ و فی یومنا (200۴)،
_ الندوة العالمیة حول الاسرة فی یومنا (200۵)،
_ الندوة العالمیة حول دور الشیخوخة و مشاکلها (200۶)،
_ الاجتماع التخصصی حول قضیة الاصول فی التصوف (200۶)،
_ الاجتماع التخصصی حول قضیة الاصول فی التاریخ الاسلامی (200۴)،
_ الاجتماع التخصصی حول قضیة الاصول فی تاریخ الادیان (200۴)،
_ الاجتماع التخصصی حول قضیة الاصول فی تاریخ الاقتصاد(200۴).
2) انتشار کتابهای علمی
بیش از برپایی هر همایش مطالعات سامان یافتهای حول موضوع همایش در سازمان انجام شده و سپس حاصل این مطالعات، پیش از همایش به صورت کتاب منتشر میشود. کتابهایی چون مکانة السنة فی الدین، الشیعة فی التاریخ و فی یومنا هذا، اهل السنة فی التاریخ و فی یومنا هذا، العلویون و البکداشیون و النصیریون فی الترکیا فی ابعادها التاریخیة و الثقافیة، الاسلام و الدیمقراطیة، الحریة فی الدین الضمائر فی العهد العثمانی، العالم الاسلامی و ترکیا فی القرن الحادی و العشرین، مؤتمر التعلیم فی البلاد الاسلامیة و... بخشی از تألیفات منتشر شده در پانزده سال اخیر است. همچنین، جزوات و کتابهایی حاوی مجموعه مطالب مطرح شده در ۵3 انجمن و همایش علمی این سازمان تا کنون منتشر شده است.
3) آموزشهای تخصصی
سازمان مطالعات علوم اسلامی در جهت دانش افزایی اعضای سازمان به آموزشهای متعدد و منظم در طول سال به صورت دائمی، و گاه فصلی اقدام میکند؛ به عنوان نمونه، هر هفته، در روزهای شنبه «محاضرات فی تفسیر القرآن»، «محاضرات فی الفقه الاسلامی» و «محاضرات فی الحدیث النبوی» برای اعضای سازمان دایر میشود. کلاسهای ویژه تفسیر قرآن قدیمیترین کلاس در سازمان بوده و قدمت چهل ساله دارد. استاد این درس پرفسور علی اوزاک است که از سال تأسیس سازمان تا کنون تدریس تفسیر را عهدهدار بوده است.
دورههایی نظیر تدریس زبان عربی در تابستانها و تدریس مکالمه انگلیسی در روزهای جمعه و شنبه نیز بخشی دیگر از فعالیتهای آموزشی سازمان است. در کنار این تلاشها، هر از گاهی، مجالسی در روزهای جمعه برای هماندیشی و تحلیل یک موضوع خاص به صورت کارگاهی شکل میگیرد.