النکاح فی الادیان الدولی (گروه تاریخ)، الذهب فی الفقه و کیفیة المعاملة فی الاسلام (گروه فقه)، المحنة و العلاقات بین المذاهب (گروه ادیان)، الجنسیة و الاخلاق (کار مشترک گروه فقه و اخلاق)، الامام الشافعی، العقل و الوحی فی الاعتقاد، الحج و کیفیة الحج فی الفکر الجدید.
دانشکده الهیات دانشگاه مرمره ۱ (18/11/1390)
دانشگاه مرمره دومین مقصد اساتید دانشگاه قرآن و حدیث در روز سه شنبه، هیجدهم بهمن ماه بود. این دانشگاه، پیشتر به صورت مدرسه عالی دارالفنون با عنوان «مدرسة التجارة الحمیدیة العالیة » بوده که به سال 1982م، به صورت رسمی به دانشگاه مرمره تبدیل میشود و تا امروز دهها هزار دانش آموخته در رشتههای مختلف از این دانشگاه فارغ التحصیل شدهاند.
در حال حاضر، دانشگاه مرمره دارای چهارده دانشکده در علوم انسانی و علوم پزشکی و هشت مدرسه عالی، یازده آموزشگاه و سی مرکز پژوهشی _ درمانی است و تعدادی بیمارستان نیز زیر نظر این دانشگاه دایر است. دانشکدهها و موسسات تابعه دانشگاه مرمره در سیزده منطقه شهر استانبول واقع شده است و حدود 2700 عضو هیئت علمی و 1۴00 کارمند در بخشهای اداری آن مشغول به کار هستند.
دانشکده الهیات یکی از دانشکدههای مهم دانشگاه مرمره است که پیش از تأسیس دانشگاه با عنوان آموزشگاه عالی اسلام استانبول (معهد الاسلام العالی باستطنبول)، زیر نظر وزارت آموزش و پرورش در سال 19۵9م، تأسیس شده بود که پس از شکل گیری دانشگاه مرمره در سال 1982م، با عنوان دانشکده الهیات این دانشگاه تلاشهای آکادمیک خود را دنبال کرد.
جلسه با هیئت علمی دانشکده الهیات
نشست علمی اساتید دانشگاه قرآن و حدیث در روز سه شنبه، هیجدهم بهمن ماه، ساعت پانزده در سالن جلسات دانشکده الهیات دانشگاه مرمره استانبول با اساتید علوم اسلامی این دانشگاه شکل گرفت.
این جلسه به ریاست معاون دانشکده الهیات، آقای پرفسور صافی آرپاگز و دوازده نفر از اساتید علوم اسلامی دانشکده الهیات مرمره آغاز شد. پس از خوشآمدگویی ریاست جلسه، وی معارفه حاضران را انجام داد. اسامی برخی از حاضران در جلسه چنین است: دکتر محمد طویراق، دکتر علی دوروصوی، پرفسور احمد یوجل (استاد حدیث)، دکتر حسن جیریت، خانم دکتر اَینُور اُورال اَر (استاد حدیث)، پرفسور فخرالدین عطار، دکتر ابراهیم قوطلو آی (استاد رجال الحدیث شیعه
1.www.ilahiyt.marmara.edu.tr و Email:ilahiyat@marmara.edu.tr.