چنان كه در روايت راوندى آمده است: «ان لم تجدوا فى كتاب اللّه, فأعرضوه على أخبار العامة» كه در اين روايت, «كتاب اللّه», دو مرتبه تكرار شده است; يعنى در صورت فقدان دليل كافى و لازم, بايد از كتاب به نقيض آن رجوع كرد و عكس آن را بايد اخذ نمود.
اين ارجاع, معنايى غير از عدم حجيت اخبار اهل سنّت, در مازاد بر موافق كتاب, ندارد.
مكتب نورانى اهل بيت(ع), بر اين پايه ها استوار گرديده است. اگر كسى نمى خواهد بپذيرد, حرف ديگرى است. كسانى كه دنبال طرح جديد و يا تحقيقات جديدترى هستند, بايد فكر ديگرى بكنند و راه هاى ديگرى را طى نمايند.
صاحب مقاله درخواست نموده كه در مورد ابوهريره, تحقيقات جديدى انجام شود. سؤال اين است كه براى مثال, در تعريف و توضيح عناوين و اعلام مشهور و اوصاف ثابتى همانند سياهى و سفيدى, و زشتى و زيبايى كه هر كدام براى خودْ, جايگاه ويژه اى دارند, مى توان دنبال معانى و معرّفه هاى غير معهود گشت؟ مثلاً مى توان براى سياهى, دنبال تعريفى ديگر, غير آنچه كه تا كنون گفته شده, گرديد؟
اين عناوين, نمادهاى خوب و بد و زشتى و زيبايى هستند و هيچ احتياجى به تعريف جديد ندارند و هميشه ثابت و لايتغير باقى خواهند ماند, و در باب مشتق هم بنا بر اين كه مشتق حقيقت در متلبس باشد, شامل اين اوصاف و حقايق ثابت كه همواره به مبدأ خود متلبس بوده و زوال ناپذيرند, نمى گردد. بنابراين, ابوهريره همان ابوهريره است كه در تاريخ حديث از او نام برده شده و شهره آفاق است!