۹۴۷.پيامبر خدا صلى اللّه عليه و آله : اين دانش ، دين است : پس نيك بنگريد كه از چه كسى دين خود را مىگيريد .
۹۴۸.پيامبر خدا صلى اللّه عليه و آله : دانش ، دين است و نماز ، دين است . پس [نيك] بنگريد كه از چه كسى اين دانش را فرا مىگيريد و اين نماز را چگونه مىخوانيد كه در روز قيامت ، بازخواست مىشويد .
۹۴۹.پيامبر خدا صلى اللّه عليه و آله : نزد كسى منشينيد ، مگر دانشمندى كه شما را از سه چيز به سه چيز ديگر فرا بخواند : از تكبّر به فروتنى ، و از سازشكارى به اندرزگويى ، و از نادانى به دانش .
۹۵۰.پيامبر خدا صلى اللّه عليه و آله : نزد هر مدّعى دعوتگرى كه شما را از يقين به شك ، و از اخلاص به ريا ، و از فروتنى به تكبّر ، و از نصيحت به دشمنى ، و از زهد به رغبت مىخوانَد ، منشينيد و به دانشمندى كه شما را از كبر به فروتنى ، و از ريا به اخلاص ، و از شك به يقين ، و از رغبت به زهد ، و از دشمنى به نصيحت فرا مىخوانَد ، نزديك شويد .
۹۵۱.امام على عليه السلام : دانش ، جز از دارندگان آن ، فرا گرفته نمىشود .