نشريات حديثي در ايران - صفحه 194

دارالحديث فراهم مى آيد و با اين كه از مجوز نشريات ادوارى برخوردار نيست، ولى دو فصل يك بار به صورت منظم انتشار مى يابد. حجم صفحات ميراث حديث شيعه در هر دفتر حدود پانصد تا شش صد صفحه است كه با جلد گالينگور همراه با كاور منتشر مى گردد. چند دفتر از اين مجموعه تاكنون به صورت ويژه نامه منتشر شده است كه عبارت اند از: ويژه نامه همايش علامه مجلسى (دفتر چهارم) و ويژه نامه محدث ارموى (دفتر دوازدهم).
در پايان هر دفتر، فهرست جامعى از شماره هاى گذشته درج مى گردد. براى نمونه در انتهاى آخرين شماره (دفتر دوازدهم) فهرستى از دوازده شماره ذيل اين عنوان ها آمده است: عنوان رساله ها، پديدآورندگان، مصححان و محققان. فهرستى موضوعى نيز از دفترهاى 1 ـ 7، با عنوان فهرست موضوعى ميراث حديث به صورت زيراكس در 24 صفحه و به قطع رقعى ذيل اين موضوعات فراهم آمده است: الف. متون حديث و دعا، ب. شرح حديث و دعا، ج. ترجمه حديث و دعا، د. علوم حديث، هـ. اجازه ها، و. شرح حال محدثان و مشايخ اجازه، ز. معرفى نسخه.
همچنين ميراث حديث شيعه تاكنون چند نشان علمى دريافت كرده است كه عبارت اند از: 1. پژوهش برتر در نخستين همايش دين پژوهان كشور در سال 1379، 2. شايسته تقدير در مراسم بزرگداشت حاميان نسخه هاى خطى در سال 1380، 3. اثر برگزيده در نخستين جشنواره كتاب دين در سال 1383.

4. نهج البلاغه

فصلنامه پژوهشى و اطلاع رسانى نهج البلاغه نشريه اى تخصصى است كه به معرفى آثار و تحقيقات مرتبط با نهج البلاغه و سيره حضرت على(ع) و نيز طرح ها و نظريات مرتبط با آن مى پردازد. همچنين در زمينه اطلاع رسانى از پژوهش هاى انديشمندان و پژوهشگران در حوزه هاى ياد شده و ارائه ديدگاه هاى آموزشى صاحب نظرات فعاليت مى كند.
صاحب امتياز اين نشريه بنياد نهج البلاغه است. مدير مسؤول آن سيّد جمال الدين دين پرور و سردبير آن تا شماره شش محمدحسن تبرائيان بوده و از شماره هفت، زير نظر شوراى سردبيرى اداره مى شود. فصلنامه نهج البلاغه در قالب فصلنامه و در قطع وزيرى و به زبان فارسى از پاييز 1380 در تهران منتشر مى شود. آخرين شماره انتشار يافته اين نشريه 9 و 10 است كه در بهار 1383 در يك شماره منتشر شده است. بخش هاى مختلف نشريه

صفحه از 195