عبارت اند از: مقالات، گفت وگو، كتاب، گزارش. بخش كتاب، خود حاوى معرفى آثار، تازه هاى نشر و معرفى پايان نامه هاست.
فصلنامه نهج البلاغه از شماره چهار، هر شماره به يك موضوع اختصاص يافته است. شماره 4 و 5 ويژه رهبرى و حكومت اسلامى است. شماره 6 به شريف رضى(ره) اختصاص يافته است. شماره 7 و 8 ويژه اوضاع سياسى، اجتماعى دوران حضرت على(ع) است و شماره 9 و 10 به عزت و كرامت انسان با نگاه خاص به مسأله زنان اختصاص دارد.
5. حديث انديشه
حديث انديشه، نشريه اى است تخصصى در حوزه حديث و علوم حديث كه به كوشش دفتر مطالعات و تحقيقات دانشجويان دانشكده علوم حديث انتشار مى يابد و اين اهداف را دنبال مى كند: 1. تلاش براى هدايت و تقويت روحيه پژوهش در ميان دانشجويان؛ 2. آشناسازى دانشجويان با منابع مطالعاتى در حوزه علوم اسلامى؛ 3. ارائه فعاليت هاى علمى و تحقيقاتى دانشجويان؛ 4. ارائه فعاليت هاى علمى ـ تحقيقاتى استادان با هدف تقويت بنيه علمى دانشجويان؛ 5. فراهم سازى زمينه نقد مقالات علمى ـ پژوهشى؛ 6. تقويت توان نويسندگى و تأليف در دانشجويان.
صاحب امتياز حديث انديشه، دانشكده علوم حديث است و مدير مسؤول آن تا شماره شش عبدالهادى فقهى زاده بوده است و از شماره هفت، سيّدحميد حسينى معاونت پژوهى دانشكده علوم حديث، مدير مسؤولى نشريه را بر عهده دارد. اين نشريه در قالب فصلنامه و در قطع وزيرى و به زبان فارسى در تهران منتشر مى شود. شماره نخست اين نشريه در بهار 1381 منتشر شده است. پيش از انتشار منظم آن سه پيش شماره به چاپ رسيده است. پيش شماره اوّل در تابستان 1379 منتشر شده و آخرين شماره انتشار يافته حديث انديشه، شماره 9 و 10 (بهار و تابستان 1383) است. بخش هاى مختلف نشريه عبارت اند از: سرمقاله، مقالات، سخنرانى علمى، گفتگو، تازه هاى نشر، اخبار علمى و پژوهشى، پرسش و پاسخ پژوهشى.