وفات حضرت امام حسن عليه السلام را در چهل و نه هجرى ذكر مى كند و عدد اولاد را بسيار مختلف به روايات چند ذكر مى كند پانزده اولاد و هفت دختر باسمه نقل مى كند و قاسم را ولد چهارم مى شمارد و زوجات آن حضرت را در حين وفات شش زوجه ذكر مى كند. و شهادت حضرت امام حسين عليه السلام را اتفاقى است كه در شصت و يك هجرى واقع شده و در عدد اولاد آن حضرت نيز اختلاف بسيار نقل مى كند، از آن جمله شش پسر و چهار دختر، دختران: فاطمه و زينب و سكينه و يك دختر ديگر اسمش معلوم نيست و مدت امامت آن حضرت را تا دوازده سال نقل مى كند.
كتاب چهاردهم عالى جناب مرتضوى انتساب قدس القاب زائر بيت اللّه الحرام حاجى سيد باقر گلشادى نقل فرموده اند كه در دارالسلطنه اصفهان كتابى را برخوردم در نزد كتاب فروشى كه مجموع واقعه عروسى قاسم در كربلا و زبيده خاتون دختر حضرت امام حسين عليه السلام و يك شب در تصرف داشتن. و بعد از شهادت حضرت امام حسين حضرت امام زين العابدين ناقه اى را طلبيدند و امر فرمودند مادرش شهربانو با خواهرش زبيده خاتون را كه بر ناقه سوار كردند و به ناقه فرمودند كه بايد به طى الارض ايشان را به شهر رى برسانى و ناقه ايشان را به شهر رى آوردن و شهربانو در غار غايب شدن و زبيده خاتون نزد خالوان خود ماندن و تولد قاسم ثانى و وفات زبيده خاتون و شهيد كردن قاسم ثانى تماما را به طريقى كه سابق مذكور شد نقل كردند.
و اختلاف قول عالى جناب سابق الذكر با ساير كتاب در اين خصوص اين است كه در روايت هاى مذكوره جناب شهربانو بر اسب سوار شدند و در قول مرقومه بر ناقه سوار شدن. و سيد فرمودند كه به اصفهان مى روم شايد آن كتاب را به دست آرم و به جهت شما خواهم فرستاد؛ كتبى كه نقل عروسى قاسم و زبيده خاتون در آن جا مذكور است نزد هر مؤمنى، بايد گفت اين را در اين كتاب جمع نمايد به جهت اطمينان ديگران.