محمدهادى نصيرى كتابت شده است. ۱
در مجموعه اصغرزاده هم صحيفهاى دست نويس به تصحيح مجلسى معرفى گرديده است كه ندانستم منظور، پدر است يا پسر. ر . ك: نشريه نسخه هاى خطى، ج 7، ص 770.
همچنين مى دانيم كه در سال هاى 1325 تا 1327ق، نسخه اى از خاندان مجلسى (به خط محمدرضا بن محمدصادق بن مجلسى) كه تصحيحات و حاشيه نويسى هاى او را به دقت ضبط كرده بوده، در اختيار سردار كابلى قرار گرفته است.
وى دست نويس صحيفه ملكى خود را به دقت با اين نسخه مقابله كرده و تمامى اختلافات آن را به همان سبك علّامه با مركّب سياه (نوشته هاى سديدى) و سرخ (نوشته هاى شهيد اوّل) در متن و حاشيه و در مواردى درون دايره اى (مقابله علّامه مجلسى) نقل كرده است.
اين دست نويس كه به شماره 3676 7076 در كتاب خانه آية اللّه گلپايگانى نگهدارى مى شود، در چهارشنبه 23 شعبان 1325ق مقابله اش آغاز و در دوشنبه 7 رجب 1327ق به پايان رسيده است.
نسخه بدل ها با علامت هاى «س»، «خ ل»، «ء خ»، «خ س» و «س ل» در حاشيه ضبط شده اند و در جاى جاى آن به نقل از علّامه از ضبط روايت هاى ابن اشناس و ابن شادان هم ياد مى شود.
سردار كابلى در حواشى اش، با امضاهاى حيدرقلى و كابلى، بسيار به مقايسه نسخه مجلسى و ترجيح و سنجش ضبط هاى مختلف مى پردازد. براى نمونه چند مورد زير را مى توان نقل كرد:
پس از پايان دعاى سوم دعاى كوتاه «في ذكر آل محمّد» را در حاشيه آورده و چنين نوشته است:
بخط الشيخ حسين بن عبد الصمد نقلت هذه الزيادة من نسخة بخط الكفعمي، و نقلها هو من نسخة بخط الشهيد قدس اللّه روحه. [سپس
1.اطلاع و دست يابى من به اين نسخه به لطف آقاى ابو الفضل حافظيان صورت گرفت كه يادكرد از آن در اين جا كمترين شكرگذارى ها از ايشان خواهد بود.